"Medžik Džonson"
"Medžik Džonson"

Medžik: Želim da Lejkersi izgube svaki meč!

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.12.14. | 17:16

Jedan od najboljih igrača u istoriji NBA lige ima svoju viziju kuda bi trebalo da se kreće franšiza iz Los Anđelesa

Medžik Džonson

Legenda Los Anđeles Lejkersa Medžik Džonson podigao je prašinu u američkoj košarkaškoj javnosti rekavši da svom nekadašnjem klubu želi sve poraze do kraja sezone! Jedna od najvećih zvezda koju je NBA liga imala u svojoj istoriji istakla je da bi to bilo dobro za budućnost kluba jer bi mogao da profitira na narednom draftu izabravši jednog od najbolje plasiranih pikova.

Izabrane vesti

Kada neko u Americi jasno i nedvosmismisleno iskaže svoje mišljenje koje se u javnosti smatra tabu temom, to uglavnom pokrene veliku polemiku i osudu većeg broja ljudi. No, Medžika to nije mnogo doticalo i bez ustezanja rekao je šta mu je na umu.
Želim Lejkersima da izgube svaki meč. Ako ćete na kraju svakako izgubiti, onda treba da gubite. Potpuno sam ozbiljan. Ne smete dozvoliti da budete u sredini. Ili ćete biti veliki ili ćete uzeti dobrog pika na draftu, izjavio je Džonson.

On je potom svoje reči obrazložio i na svom Tviter nalogu.
Na prethodnom draftu nije bilo potencijalnih superstarova. Ove godine na koledžima ima makar tri ili četiri takva igrača i nama je neophodan jedan od njih. Ne želim da naš tim završi u sredini tabele i onda na draftu dobije igrača koji je plasiran između 10. i 14. mesta, jer to neće doneti ništa dobro, objasnio je jedan od zaštitnih znakova Los Anđeles Lejkersa.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Los Anđeles LejkersMedžik DžonsonNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara