"Džejms Mekfaden"
"Džejms Mekfaden"

Mekfaden da proradi protiv Mandarina? Teško!

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.12.17. | 14:06

Najzvučnije ime tima, legenda Evertona kao i trener Nejsmit, i dalje je bez gola ove sezone

Džejms Mekfaden

Vreme danas nije bilo dobre volje u okolini Edinburga i Glazgova, pa su dueli Falkirka i Brešina, odnosno Livingstona i Mortona odloženi usled zamrznutog terena. Preostala tri meča današnjeg programa škotskog Čempionšipa trebalo bi da se odigraju...

Izabrane vesti

Najzanimljivije bi trebalo da bude u okršaju trećeplasirane i prvoplasirane ekipe. Kvin of Saut, koga sa klupe predvodi Geri Nejsmit, nekadašnji bek Evertona, na putu je da ostvari najbolji rezultat u poslednje tri godine. Nalazi se tik ispod drugoplasiranog Sent Mirena i današnjeg rivala Dandi Junajteda. Verovatno bi razlika bila manja od šest, odnosno sedam bodova da je najzvučnije ime tima, takođe legenda Evertona Džejms Mekfaden, uspeo da barem jednom zatrese mrežu. Ipak, njegov posao odlično radi još stariji napadač Stiven Doubi, nekada as Svonsija i Kristal Palasa, koji je sa devet pogodaka prvi strelac lige.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 16:00 2376 ŠKO 2 Queen of S. - Dundee Utd. kmb X2&2+ 1,83

Sa druge strane, popularne Mandarine ostavile su u dosadašnjem toku sezone najbolji utisak. Mađarski trener Čaba Laslo, koji je minule sezone vaskrsao slovačku - pardon mađarsku - Dunajsku Stredu, obezbedio je tako sebi kartu za povratak u škotski fudbal, gde je već radio kao strateg Hartsa. Ima i Laslo jakog aduta u ofanzivi, a radi se o bivšem špicu Seltika Skotu Mekdonaldu. Australijanac je postigao šest golova ove sezone.

Prethodna četiri duela ovih rivala okončana su sa tri ili više golova, a Dandi Junajted je na svim tim mečevima postizao bar dva pogotka.

ŠKOTSKA 2 - 19. KOLO

Subota
16.00: (1,60) Invernes (3,70) Dambarton (5,40)
16.00: (2,75) Kvin of Saut (3,15) Dandi Junajted (2,50)
16.00: (2,00) Sent Miren (3,35) Danfermlajn (3,50)

Odloženo
Falkirk - Brešin
Livingston - Morton

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: Action Images)


tagovi

Dandi JunajtedDžejms MekfadenEvropameđunarodni fudbalSkot MekdonaldŠkotskasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara