"Ognjen Ožegović"
"Ognjen Ožegović"

Meleg pogodio posle 15 meseci, loša Voša sa DVA igrača više samo do boda protiv fenjeraša iz Spartaka (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.02.16. | 16:55

Grečka Dušana Mićića se ispostavila kao kobna

Ognjen OžegovićDavid je pobedio Golijata u Novom Sadu. Ne zato što je Spartak toliko inferioran u odnosu na Vojvodinu, već zato što je više od 25 minuta igrao sa devetoricom na terenu, a u takvim okolnostima borba jednostavno nije bila pravedna. Ali ni sa tom kolosalnom prednošću Vojvodina nije uspela da sačuva sva tri boda na Karađorđu, već je prolećnu polusezonu počela razočaravajućim remijem protiv fenjeraša - 1:1.

Nonšalantnost iskusnog Dušana Mićića, januarskog pojačanja iz Borca koje je bespotrebno komplikovalo ispred svog kaznenog prostora što je za posledicu imalo vodeći gol zimske Spartakove akvizicije Nenada Šljivića, ispostavila se kao kobna.

Izabrane vesti

Čak i pošto je prvo Stefan Milošević pocrveneo u 58. minutu, a potom već u 64. i Danijel Farkaš, koji je nesmotreno reagovao kao poslednji igrač odbrane i sapleo Ognjena Ožegovića na petercu, Voša nije delovala kao tim koji zna šta će sa loptom. Da nije bilo tog penala iz 64. minuta pitanje je da li bi domaći stigli i do tog jednog gola. Povratnik u tabor Novosađana Dejan Meleg stoga je oberučke prihvatio priliku i bio siguran egzekutor najstrože i kazne.

Prvi Melegov gol još od 23. novembra 2014. godine, dakle posle 14 meseci i 28 dana!

Međutim, nedovoljno da bi se sustigao Čukarički na trećem mestu na tabeli. Danas to Novosađani nisu ni zaslužili. U finišu meča samo jedan pokušaj Siniše Babića, koji je Budimir Janošević vrhovima prstiju prosledio u korner. Istina, sudija Santrač je još u prvom poluvremenu možda i oštetio Novosađane poništivši čini se regularan gol Nikole Trujića zbog sumnjivog ofsajda, ali nemaju na Karađorđu pravo da se bune uzevši u obzir da su skoro pola sata igrali 11 na devet.

VOJVODINA - SPARTAK 1:1 (0:1)
/Meleg 67pen - Šljivić 28/

Stadion: Karađorđe;
Sudija: Dejan Santrač;

Vojvodina (4-2-3-1): Perić - Lakić-Pešić, Rosić (od 77’ Pavkov), Miletić, Nastić - Mićić (od 47’ Meleg), Maksimović - Babić, Jovančić, Trujić (od 46’ Malbašić) - Ožegović;
Spartak (4-2-3-1): Janošević - Farkaš, Antonić, Kovačević, Milošević - Tumbasević (od 58’ Tomić), Jočić - Šljivić, Torbica, Novaković (od 48’ Ivanović) - Milić (od 70’ Branković);

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaNenad ŠljivićDušan MićićDejan Meleg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara