"Mesi je često davao golove Kabaljeru"
"Mesi je često davao golove Kabaljeru"

Mesi u Sitiju? Zašto da ne!

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.12.15. | 20:31

„Siti sigurno može da ga kupi jer ima puno para, ali sve zavisi od toga šta Leo želi“, objašnjava rezervni golman Građana i njegov saigrač iz reprezentacije Vili Kabaljero

Mesi je često davao golove Kabaljeru

Rezervni golman Mančester Sitija Vili Kabaljero uveren je da će mu se zemljak Lionel Mesi pridružiti na Etihadu u bliskoj budućnosti.

Izabrane vesti

Barselona je odbacila razgovore o budućnosti Mesija, kao i dvojice nejgovih partnera u napadu Suareza i Nejmara za koje tvrdi da neće otići sa Nou Kampa. Međutim, Kabaljero kaže da niko ne treba da sumnja da će transfer Mesija u Siti uslediti vrlo brzo.
„Toliko se priča  otoma transferu da je nemoguće isključiti ga. A samo ako znate da je Kun Aguero u Sitiju i da je najbolji Mesijev drugar...“, istakao je iskusni golman.

„Dok ne potpiše za Siti sve se svodi samo na glasine. Ali uveren sam da je to moguće, jer klub za koji nastupam poseduje ogromnu platežnu moć. Skupi fudbaleri koje klub poseduje dokaz su da visoke cene nisu prepreka za Siti. I baš zato deluje mi da će uprava kluba probati da angažuje Mesija tokom leta, ukoliko on odluči da napusti Barselonu. Nesumnjivo, Siti može da ga kupi, ali sve zavisi od toga šta Leo želi“, objašnjava Argentinac. 

Veteran na golu Građana ne krije da bi voleo da sarađuje sa igračem kakav je Mesi u klubu, pošto je u reprezentaciji već imao priliku da to učini. Impresioniran je zemljakom.
„Zahvalan sam klubu što igram za Siti, ali zamislite da Mesi dođe kod nas. Leo ne bi bio samo jedna od zvezda u timu prepunom asova, već bi bio najibolji svetski fudbaler u našem timu. Imam priliku da uživam u toj privilegiji u reprezentaciji i zamišljam kako bi isto to bilo I u klubu. Bili bi smo najjači na svetu sa njim“, uverava Kabaljero.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Vili Kabaljeroreprezentacija ArgentinePrimeraPremijer ligaMančester SitiLionel MesiEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara