""
""

Mihajlović: Želim da odem iz Partizana

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.06.17. | 09:30

„Ali ako ostanem, daću trista posto za klub“, poručuje prvotimac crno-belih

Mladi ofanzivni vezista Nemanja Mihajlović je u prvoj sezoni u Humskoj bio jedan od najdominantnijih igrača Partizana, ali se u drugoj našao potpuno u drugom planu, iz kojeg je izašao tek u finišu sezone, ali utisak definitivno nije bio isti kao godinu dana ranije u isto vreme.

Izabrane vesti

Priče od odlascima i dolascima u crno-beli tabor uveliko traju, a nekadašnji prvotimac Rada poručuje da mu je u ovom trenutku prioritet odlazak u inostranstvo.
„Imam želju da odem, ali ako ostanem, daću trista posto za Partizan. Želja mi je bila i na zimu da odem. Ipak, i ako ostanem, nema razloga da budem nezadovoljan, jer sam sa više strana čuo mnogo lepih reči o Miroslavu Đukiću, a u to sam se i uverio“, rekao Mihajlović za Informer.

Za prošlu sezonu krivi isključivo sebe.
„Imao sam nekih grešaka, nisam bio psihički najstabilniji, ali ljudi na greškama uče. Sada sam pripreme počeo sa velikom dozom entuzijazma. U planovima bivšeg trenera Marka Nikolića nisam bio, ali rezultati su tu, pa niko ništa ne može da mu zameri“.

U Evropu mora da se uđe sa realnim ambicijama.
„Moramo da budemo realni, Liga šampiona je faktički nerealna. Već od trećeg kola nam dolaze teški protivnici, od četvrtog da ne pričam koliko su teški. Ekipe koje su, dajem primer, jake kao Arsenal. Realnija je Liga Evrope“, rekao je Mihajlović.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Nemanja MihajlovićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara