""
""

Mihajlovićeva emotivna poruka na oproštaju od Partizana: Nikad vas neću zaboraviti

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.07.17. | 17:57

"Držali smo se zajedno i zato smo osvojili duplu krunu. Ali naš život je takav, moramo dalje..."

Nemanja Mihajlović napustio je Partizan posle godinu i po dana, obukao dres Herenvena i doneo klubu 1.700.000 evra na ime obeštećenja. Vihorni krilni fudbaler se emotivnom porukom oprostio od saigrača sa kojima je u prethodnom periodu osvojio prvenstvo Srbije i dva nacionalna kupa.
“Od danas nisam više zvanično igrač Partizana. Završena je sva papirologija, lekarski pregledi, konferencija za štampu. Sutra sam već sa novim timom u Austriji. Ali, navijaću za vas svim srcem i neću nikad zaboraviti ono što ste mi pružili. Posebno želim da se zahvalim saigračima među kojima sam stekao velike prijatelje“, napisao je Mihajlović u poruci.

Izabrane vesti

On se zahvalio i navijačima na podršci, odnosno poželeo sreću doskorašnjim saigračima.
“Bez obzira i na za mene nekada teške fudbalske dane na Teleoptik sam uvek išao nasmejan. Saša je uvek dizao atmosferu, smejao se, podržavao nas, ali i kritikovao. Držali smo se zajedno i zato smo osvojili duplu krunu. Ali naš život je takav, moramo dalje.. Hvala i navijačima koji su uvek bili uz nas! Želim vam svima puno sreće i sa vama sam svake srede i petka. Znam momci da to možete! Nemanja Mihajlović.“

Fudbaleri Partizana u subotu dočekuju Javor u drugom kolu Superlige, OVDE možete pogledati kvote MOZZART kladionice za taj duel. 

 

(FOTO: Starsport) 


tagovi

SuperligaFK PartizanNemanja Mihajlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara