""
""

Mijat i File: Tek ćete videti pravog Sulejmanija!

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.12.13. | 19:42

Legenadarni golgeteri hvale napadača Benfike koji je golom u poslednjem kolu doneo pobedu Benfiki

Nemanja Matić je fenomenalnim igrama otvroio srpskim fudbalerima vrata Benfike. Seoba naših fudbalera u Lisabon prošlog leta je donela i velika očekivanja navijača ovog kluba jer su sve srpske fudbalere gledali kroz prizmu Matićevih igara. Početak nije bio lak, a jedan od onih koji polako počinje da se isplaćuje i ispunjavaju očekivianja Benfikinih pristalica je Miralem Sulejmani.

Izabrane vesti

Od dolaska u Lisabon Sulejmani je imao česte probleme sa povredama i nije uspevao da pruži maksimum. Ipak, pobedonosnim golom u prošlom kolu je stekao poverenje javnost i navijača i na najbolji mogući način iskoristio odsustvo povređenog Lazara Markovića. Sulejmani je ukupno do sada u Benfiki odigrao samo 205 minuta, ali je za to vreme postigao dva bitna gola.

Pohvale na njegov račun ne štedi ni legenadrni napadač Predrag Mijatović koji je učestvovao u njegovom transferu na La Luž.
“Rekao sam još prošlog leta da je Sulejmani sjajan igrač. Povrede su mu smetale da pokaže svoj maksimum. Klada je fizički spreman i kada je u formi, on je odlučujući igrač i ima ubitačan insitikt pred protivničkim golom. Verujte mi, navijači Benfike još nisu videli pravog Sulejmanija”, kazao je Mijatović za portugalske medije.

Sa nim se slaže i legenda Benfike Zoran Filipović
“Od sada će biti još opasniji. Fizički spreman Miralem Sulejmani je igrač koji može da bude odlućujući za Benfiku”, rekao je Filipović.   

(FOTO: Action images)

 


tagovi

BenfikaEvropaMiralem SulejmaniPortugalPredrag MijatovićZoran Filipović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara