""
""

Milan juri sjajno i jeftino pojačanje - Španac, plejmeker, živi u Londonu...

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.11.16. | 18:18

...a nije Fabregas!

Iako se već mesecima šuška o prelasku Seska Fabregasa u Milan, izgleda da Rosoneri koriste Španca samo kao dimnu zavesu za njegovog zemljaka koji je takođe „zaposlen“ u Londonu i igra na poziciji plejmejkera.

Izabrane vesti

Milan hoće Santija Kazorlu!

O Fabregasu se priča još od finiša letnjeg prelaznog roka, a pogotovo otkako ga je Konte sklonio iz startnih 11 Plavaca i jasno mu poručio da nije u prvom planu. Fabrgeas je diplomatski odgovarao da je srećan u Čelsiju, da je zadovoljan zbog rezultat ekipe, ali je logično da kao i svaki fudbaler želi da igra. To kod Kontea nije relano, s obzirom da je Italijan u tandemu Kante - Matić dobio oklopno vozilo na sredini terena. Zato se konstantno podgrevala priča o slidbi u Milan. Poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka je bilo pregovora, Galijani ga je želeo, ali trener Montela nije zagrejan za dovođenje Fabregasa i radije bi nekog drugog.

Poput Santija Kazorle!

Iskusni Španac je sve manje važan za Arsenal, čemu su doprinele česte povrede, ali i sve jača konkurenciju u veznom redu Tobdžija. Kazorla ima 31 godinu i još može da ponudi kvalitet, a u Milanu bi bio veliko pojačanje za vezni red i rasteretio bi mladog Lokatelija.

Olakšavajuća okolnost za Milan je što Kazorli ističe ugovor narednog leta i što bi u januru došao za simobilično obeštećenje, a tu je i opcija da poptiše predugovor i dođe na leto kao slobodan igrač.

Međutim, Milan će imati i konkurenciju u vidu Valensije i Sevilje koji su takođe zainteresovani za Kazorlu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Sesk FabregasSerija ASanti KazorlaPremijer ligaMilanItalijaEvropaEngleskaArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara