""
""

Milojević: Da možemo da pokažemo reakciju protiv Igokee

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.12.17. | 15:12

"Porazom protiv Zadra u prošlom kolu smo sebi zakomplikovali situaciju. Sada nas očekuje meč u Laktašima protiv Igokee koja je vrlo kvalitetna ekipa o čemu govore i njihove pobede protiv Budućnosti i Cedevite", ističe mladi trener

Serija teških utakmica se nastavlja, a košarkaše Mega Bemaksa u subotu čeka gostovanje Igokei, gde će pokušati da poprave utisak iz poslednjeg meča protiv Zadra i da sa pobedom poprave plasman na tabeli.

Izabrane vesti

Dejan Milojević na ovom meču zbog povreda neće moći da računa na Ognjena Čarapića i Nikolu Miškovića.
"Porazom protiv Zadra u prošlom kolu smo sebi zakomplikovali situaciju. Sada nas očekuje meč u Laktašima protiv Igokee koja je vrlo kvalitetna ekipa o čemu govore i njihove pobede protiv Budućnosti i Cedevite. Kao što sam i rekao, nismo u dobroj situaciji, ali verujem da će naša mlada ekipa uspeti da pokaže reakciju i da odigra kvalitetan meč. Uz agresivnu igru u odbrani i više koncentracije u napadu, verujem da možemo da dođemo do povoljnog rezultata", ističe Milojević.

8158: (1,60) IGOKEA (14,5) MEGA BEMAKS (2,55)

Megino krilo Vlatko Čančar izjavio je da će ekipa pokušati da popravi utiske sa prošle utakmice.
"Očekuje nas teško gostovanje protiv kvalitetne ekipe. Najbitnije je da utakmicu sa Zadrom što pre zaboravimo i spremimo se za Igokeu. Daćemo sve od sebe da popravimo utiske sa prošle utakmice. Uz 40 minuta kvalitetne odbrane i pametna rešenja u napadu, pogotovo u prelomnim trenucima, verujem da možemo da trijumfujemo u Laktašima i na taj način podignemo ekipu pred naredne duele", izjavio je Čančar.

Meč Igokea – Mega Bemaks je zakazan za subotu 9. decembar od 17 časova uz direktan prenos na TV Arena Sport.

(Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov)


tagovi

Dejan MilojevićJadranska ligaMega Leks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara