""
""

Milojević: Mladost je naš kvalitet, a ne mana

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.10.17. | 22:30

"Biće još oscilacija ove sezone", najavljuje mladi stručnjak

Još jedna loša utakmica je iza košarkaša Mege. Ovog puta talentovani sastav Dejana Milojevića nije imao dovoljno daha da bi se izborio protiv Budućnosti u Podgorici. 

Izabrane vesti

Najbolji u redovima Mege bio je Dilan Enis sa 23 postignuta poena, ali je na konferenciji za štampu istakao da to ništa ne znači ukoliko ekipa izgubi.
"Igrali smo protiv izuzetnog tima, a protiv takvog morate odigrati defanzivno mnogo bolje, da uložite više energije od samog starta. To je funkcionisalo u pojedinim periodima meča dobro, ali ne dovoljno dobro da bi uradili nešto više u ovoj utakmici. Smanjili smo u nekoliko navrata razliku na jednocifrenu, ali to nije bilo dovoljno", izjavio je Dilan, a na konstataciju novinara da je odigrao dobar meč, rekao je sledeće:
"Ako ja odigram dobro a mi izgubimo 20 razlike, onda ta moja dobra igra ništa ne znači. Kao jedan od starijih igrača, moram da pokrenem i mlađe igrače, da odigramo jače i čvršće, i oni i ja".

Megin trener Dejan Milojević istakao je da veruje da će se ekipa dići posle dve loše utakmice.
"Loša utakmica za nas. Budućnost Voli je kvalitetna ekipa, ima sjajnog trenera, igrački su među dve, tri ekipe u ligi. Želim im da naprave korak dalje u odnosu na prethodne sezone. Ko zna, možda i iznenade Zvezdu i plasiraju se Evroligu. Nisu bez šansi protiv Zvezde i Cedevite koje su uz njih najkvalitetnije ekipe u ligi. Što se nas tiče, biće oscilacija i ove godine, i boljih i loših utakmice. Verujem da ćemo se dići posle dve loše utakmice i odigrati bolje protiv Cedevite. Imamo mladu ekipu, ali ja to nikada nisam apostrofirao kao manu, mladost je naš kvalitet, razvojni smo tim i učinićemo sve da od ovih mladića napravimo bolje, zrele igrače. Siguran sam da će ova ekipa još da raste kako bude išlo vreme", smatra Milojević.

(Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov)


tagovi

Dejan MilojevićJadranska ligaMega Leks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara