""
""

Milojević: Pitanje je da li će Ivanović i Luvavu igrati prvi meč protiv Zvezde

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.05.16. | 12:25

"Kod povreda zgloba, pogotovo ponovljenih, je jako teško prognozirati u dan kada će igrač igrati"

Košarkaši Mega Leksa imali su odličnu uvertiru pred polufinale plej-ofa Superlige ubedljivim trijumfom nad Borcem, ali je pitanje u kom će sastavu tim iz Sremske Mitrovice nastupati u finišu sezone. Trener Mege Dejan Milojević otkrio je da Timoti Luvavu ima težu povredu od Nikole Ivanovića i da je u ovom trenutku veliko pitanje hoće li obojica nastupiti u prvom meču protiv Crvene zvezde u petak uveče (19.00, dvorana "Aleksandar Nikolić)".
"Gledaćemo da iskoristimo ovih par dana da što spremniji dočekamo početak plej-ofa. Pre svega, da oporavimo povređene igrače. Međutim, ići će teže. Luvavu ima težu povredu od Ivanovića i pitanje je da li će igrati prvu utakmicu. Kod povreda zgloba, pogotovo ponovljenih, je jako teško prognozirati u dan kada će igrač igrati. Medicinska služba radi sve da ih oporavi, ali realno je da su male šanse da odmah zaigraju protiv Zvezde", rekao je Milojević nakon pobede nad Borcem. 

Izabrane vesti

Svoju najbolju partiju od dolaska u Mega Leks je imao Ivica Zubac koji je bio nezaustavljiv sa 31 postignutim poenom (13/19 za 2 poena), uz tri blokade i indeks korisnosti 36. Talentovani centar je bio zadovoljan posle utakmice sa Borcem:
"Odigrali smo dobru utakmicu i napravili smo dobru uvertiru za polufinale plej-ofa i duel sa Zvezdom. Ostaju nam dva dana da se spremimo za taj meč i siguran da ćemo dati sve od sebe u tom duelu", istakao je Zubac.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Timoti LuvavuSrbijaPlej-of SuperligeNikola IvanovićMega LeksKošarkaška SuperligaJadranska ligaDejan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara