"Vladan Milojević"
"Vladan Milojević"

Milojević: Pošteno bi bilo da je i Voša prošla dalje

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.12.14. | 15:53

Trener Čuke zadovoljan posle istorijskog plasmana u polufinale kupa

Vladan MilojevićPrvi put u 88 godina dugoj istoriji kluba Čukarički u polufinalu nacionalnog kupa. Trener Vladan Milojević mora da bude zadovoljan posle pobede nad Vojvodinom od 2:1.
Teško je pobediti ovakvog rivala dva puta za samo nekoliko dana, mnogo smo želeli trijumf, bili smo agresivni i ponosan sam na igrače iako bi bilo pošteno i da je Vojvodina prošla dalje", rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Šefa struke Čukaričkog posebno raduje kvalitet koje su njegova ekipa i Voša prikazale danas, ali i pre nekoliko dana u prvenstvenom okršaju u Novom Sadu koji je takođe pripao beogradskom timu.
Odigrali smo odlično utakmicu u Novom Sadu, mislim da je i danas bilo mnogo dobro i moram da iskoristim priliku i kažem kako mi se nisu dopale neke priče posle prvog meča. Voleo bih da svake srede i subote u srpskom fudbalu gledamo ovakve utakmice i da ponovo igrači i treneri budu u prvom planu".

Izabrane vesti

Trener Vojvodine Zoran Marić ocenio je da je agresivnost i želja domaćina bila presudna za plasman u polufinale.
U veoma nezgodnom trenutku na samom početku prvog poluvremena primili smo gol i protiv veoma borbenog i agresivnog protivnika nismo uspeli da se vratimo. Ovo je relanost u ovom momentu, ali idemo dalje".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

ČukaričkiKup SrbijeSrbijaVladan MilojevićFK VojvodinaZoran Marić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara