""
""

Milojević: Potrudićemo se da se što pre oporavimo

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.10.17. | 23:45

"Mi smo ušli mekano u meč, nismo bili na visini zadatka kao protiv Mornara i nismo prikazali onu igru koja treba da nas krasi", dodao je kapiten Nikola Rebić

Megina tvrđava je pala, ali vera u dobru sezonu ostaje čvrsta poput stene. Mladi kapiten Mega Bemaksa Nikola Rebić nije bio zadovoljan igrom u ključnim trenucima utakmice, zbog čega poziva tim na bolju reakciju u narednom periodu.
"Kad sagledamo celu utakmicu vidimo da je Olimpija imala više energije i da je zasluženo pobedila. Mi smo ušli mekano u meč, nismo bili na visini zadatka kao protiv Mornara i nismo prikazali onu igru koja treba da nas krasi. Na kraju nam se sve to osvetilo, promašili smo dosta zicera i mnogo otvorenih šuteva i nismo uspeli da pobedimo. Sada nam slede dve veoma teške utakmice protiv Budućnosti i Cedevite i daćemo sve od sebe da ostvarimo što bolje rezultate", izjavio je Rebić.

Izabrane vesti

Megin strateg Dejan Milojević istakao je da je ekipa odigrala loš meč, pre svega defanzivno.
"Čestitam Olimpiji na zasluženoj pobedi, danas smo bili jako loši, pre svega defanzivno. Dozvolili smo dosta ofanzivnih skokova Olimpiji i u trenucima kada je trebalo da prelomimo, iz tih ofanzivnih skokova oni su se vratili u meč i postigli lake poene. Na kraju, kada se utakmica lomila, oni su pogodili neke šuteve, mi nismo i to je to. Idemo dalje, biće sigurno još oscilacija u našoj igri, ali to je sastavni deo sporta. Gledaćemo da se što pre dignemo posle ovog poraza i odigramo što je moguće bolji meč koji nam sledi protiv Budućnosti", kaže je Milojević.

(Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov)


tagovi

Mega LeksJadranska ligaDejan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara