""
""

Milošević besni: Vesić je jad i beda!

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.06.15. | 09:29

„Da sam znao šta se dešava iza naših leđa, ne bih izašao na balkon“, poručio Veljko Paunović

I to je lice Srbije. Ni proslava uspeha omladinske reprezentacije Srbije posle osvajanja Mundijalita na Novom Zelandu nije mogla da prođe bez skandala. I to ogromnog. Povod je bila odluka gradskog menadžera Gorana Vesića da zabrani izlazak na balkon Savi Miloševiću i Mitru Mrkeli.

FSS se već oglasio zvaničnim saopštenjem u kojem je istakao da se Vesić poslužio nacističkim metodama. Doskorašnji rekorder po broju mečeva za nacionalni tim Savo Milošević i dan posle incidenta bio je zgrožen.
„Ponovo se pitam s kojim pravom gospodin Vesić izjednačava sportske funkcionere sa političkim. S druge strane, na terasi su bili i Kurta i Murta. Taj čovek je jad i beda, nedopustivo je da on odlučuje o takvim stvarima. Vesić je zloban, zajedljiv, sujetan, zaista nemam reči“, rekao je Milošević za Žurnal.

Izabrane vesti

U zaštitu potpredsednika FSS stao je i selektor zlatne generacije Veljko Paunović.
„Da sam znao da se ovo događa iza naših leđa, ne bih izašao na balkon! Ni ja, ni igrači! Nismo, međutim, bili svesni šta se sve događa, a sve sam saznao po završetku proslave. Ne znam koliko je ljudima poznato, ali ja sam u FSS došao na inicijativu Save Miloševića i Mitra Mrkele. Oni imaju ogromne zasluge za sve rezultate koje su mlađe kategorije FSS postigle poslednjih godina. A ti rezultati su fantastični“,
rekao je Veljko Paunović.

Nesporazum je pokušao da objasni predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević.
„Domaćin dočeka mladih fudbalera, u ime Skupštine grada, bio sam ja. Jedini sam komunicirao sa predstavnicima FSS. Nijedan drugi funkcioner Skupštine grada, uključujući i gradskog menadžera Gorana Vesića, nije učestvovao u dogovorima. Nažalost, u euforiji koja je vladala, došlo je do nesporazuma. Naša preporuka da na balkon ne izlaze državni i funkcioneri Saveza nije se odnosila na Mrkelu i Miloševića. Cenimo njihov doprinos u osvajanju titule i za njih će vrata Skupštine grada uvek biti otvorena“,
rekao je Nikodijević.

(Foto MN Press)

 

 

 


tagovi

Veljko PaunovićSrbijaSavo Miloševićreprezentativni fudbalGoran VesićfssEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara