""
""

Milovanović najavio promene posle poraza od Partizana: Ili menjam tim ili idem ja

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.03.17. | 15:13

„Po ovakvom terenu ne može bolje“, kaže Marko Nikolić

Tri vezana poraza. Plasman u plej-of još nije ugrožen, ali situacija u Lučanima nije ni izbliza idilična. Mogla bi da bude još gora, jer se posle neuspeha u susretima sa Novim Pazarom i Bačkom desio i poraz od Partizana posle kojeg je trener domaćeg tima, Nenad Milovanović, bio prilično ljut.
Očito je da imamo problem rezultata, ali i autoriteta. Moram javno da kažem da igrači ne rade ono što smo se dogovorili. Biće nekih promena. Da li u timu ili ću ja da odem - ne znam. Uglavnom je trener kriz kad ne ide, ja to prihvatam na sebe, videćemo“, rekao je Milovanović.

Utisak je da njegov tim nije bio toliko loš protiv crno-belih, osim što je u dve situacija odbrana „zaspasla“, što je bilo dovoljno da je kazne Leonardo i Uroš Đurđević.
Ako se sećate prvog dela, Partizan je imao samo jedan udarac i nijednu šansu do gola. A mi smo pretili iz prekida. A onda se desila indolentnost našeg igrača u 40. minutu,“viseća lopta“ i iz te akcije primili smo gol. Drugi isto iz našeg poseda. Ne vidim da nam je Partizan napravio veliki broj izglednih šansi“, rekao je Nenad Milovanović.

Izabrane vesti

Njegov kolega na klupi Parnog valjka, Marko Nikolić zadovoljan je što je serije nepobedivosti njegovog tima produžena na 21 meč.
„Lep niz. Teška utakmica po teđkom terenu. Po ovakvom ne može bolje, ali je bilo dovoljno za nova tri boda. Ostala nam je još jedna utakmica do reprezentativne pauze, posle čega sledi naporan ritam. Idemo dalje“, rekao je Nikolić.

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

Marko NikolićMladost LučaniNenad MilovanovićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara