""
""

Misterija momka od 10.000.000 - četiri godine ne može da zaleči povredu, da li to znači kraj karijere?

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.04.17. | 17:53

"Ne, uopšte ne izgleda dobro", bilo je sve što su kazali iz Borusije

Taman što se vratio treninzima i počeo pomalo da dobija šansu kod novog trenera Menhengladbaha Ditera Hekinga - talentovani Švajcarac Josip Drmić ponovo je van stroja. Tokom zagrevanja uoči meča protiv Dortmunda 24-godišnji napadač požalio se na bol u kolenu i umesto na teren, istog trena morao je u bolnicu. 

Izabrane vesti

Drmić već četiri sezone ne može da zaleči misterioznu povredu. Poslednji put 30+ utakmica odigrao je 2013. u dresu Nirnberga, a kako je prešao u Leverkuzen za blizu 7.000.000 evra nikako nije uspevao da se vrati na one stare golgeterske staze. Bez obzira na to u Menhengladbahu su odlučili da rizikuju pre dva lata i iskeširali su čak 10.000.000 za njegovu slobodu. Od tada do danas Drmić je dao jedan jedini gol za Menš, a nastupio je na svega 23 meča.

Ako ćemo po današnjoj izjavi sportskog direktora Borusije Maksa Eberla jasno je da su se u tom klubu konačno pokajali. Odgovarajući na pitanje o povredi Eberl je namršteno procedio kroz zube:
"Ne, uopšte ne izgleda dobro"...   

Posle ovakve reakcije sa Borusija parka odmah su krenule i spekulacije - kakva je to, zaboga povreda, od koje Drmić ne može da se oporavi skoro četiri godine?! Kako u klubu ne govore konkretno o čemu se radi, već pominju samo probleme sa hrskavicom, mediji su čak počeli da nagađaju da li će Josip Drmić uopšte vraćati na teren, odnosno da li će biti u stanju da se i dalje profesionalno bavi fudbalom. 

Podsetimo, Drmić je član reprezentacije Švajcarske već pet godina i bio je deo tog tima na Svetskom kupu u Brazilu 2014.

(foto: Action Images)


tagovi

Borusija MenhengladbahBundesligaEvropaJosip Drmićmeđunarodni fudbalNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara