""
""

Mitrogol i dalje “drma” Evropom, uprava Milana sprema ponudu? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.11.14. | 17:24

Milan ne odustaje od srpskog fudbalera, koji će, očigledno, na leto napustiti Brisel, samo je pitanje čiji dres će obući

Aleksandar Mitrović nastavlja da privlači pažnju klubova širom Evrope, a italijanski mediji ponovo navode da bi na leto mogao da napusti Anderleht i pređe u Milan. Rosoneri već neko vreme tragaju za još jednim napadačem, a na listi su još navodno Stefano Okaka i Andrej Kramarić.

Mitrovićev menadžer Nenad Jestrović navodi da postoji mogućnost da srpski reprezentativac napusti klub iz Brisela, ali tek u junu.
"Milan u junu? Videćemo šta će se desiti. Teško da može da ode već u januaru, ali jasno je da je spreman za veliki klub. Radi se o najboljem mladom napadaču na tržištu u ovom trenutku. Milan bi bio dobar za Mitrovića, rosoneri su i dalje veliki klub“, rekao je Jestrović za italijanski Kalčomerkato.

Izabrane vesti

Uprava italijanskog kluba za transfer Mitrovića morala bi da izdvoji oko 15 miliona evra za obeštećenje, što je tri puta veća cifre od one koju je Anderleht platio Partizanu u leto 2013. godine.
"Čuo sam da interesovanje Milana, ali mene niko nije kontaktirao. Znam da imaju moj broj. Ko god želi da dovede ovog igrača, mora da razgovara sa mnom. Nadam se da će Mitrović otići u veliki klub, ali mora da nastavi da trenira i ponaša se kao profesionalac“, dodao je Jestrović.

Pored Milana, mladi srpski fudbaler veoma je interesantan i engleskom Njukaslu i španskom Atletiku iz Madrida.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Aleksandar MitrovićAnderlehtBelgijaEvropaMilanNenad JestrovićŽupiler Pro ligaSerija ASrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara