"Milan Mitrović"
"Milan Mitrović"

Mitrović posle dobrog evropskog debija: Tu sam da pomognem

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.10.17. | 23:52

“Nadam se da će biti bolje”, kaže Partizanov štoper

Milan Mitrović

(Od specijalnog izveštača iz Elbasana)

Izabrane vesti

Na superligaški ritam već se privikao, a prva utakmica Milana Mitrovića u Evropi nagoveštava da će biti pojačanje i za nešto više od toga. Jeste da Skenderbeg nije top nivou, ali može da bude pokazatelj da je Partizan u 29-godišnjem defanzivca dobio pouzdanog štopera. On sam skromno govori o svom učinku u Elbasanu.
"Bila je ovo moja prva utakmica u Evropi. Mislim da je bilo dobro. Tu sam da pomognem Partizanu. Timski je sve bilo dobro. Nadam se da će biti i bolje", sumira utiske Mitrović.

Kratko i o samoj utakmici završenoj bez golova.
"Znali smo da će biti teško. Pokazali smo da smo pravi tim. Ovakve utakmcie se dobijaju na jednu ili dve šanse, a mi ovoga puta nismo uspeli da ih iskoristimo. Idemo dalje. Pred nama su još tri utakmice".

Mitrovićev partner iz štoperskog tandema Nemanja Miletić žali za propuštenim šansama iz finiša utakmice.
"Sve je otvoreno. Čekamo revanš s Skenderbegom. Imali smo tri spopostotne šanse. Kad se sve sabere možda smo bili bolji. Imali smo više šansi od njih. Mada su me malo iznenadili Skendebegovi špice. Najbitnije je ipak da smo sačuvali nulu. Mislili smo da će Dinamo da dobije Jang Bojs. Ima još devet bodova u igri, spremamo se maksimalno za narednu utakmicu".

(FOTO: FK Partizan)


tagovi

Liga EvropeMilan MitrovićFK PartizanSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara