""
""

Mladost dovela i četvrto pojačanje

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.06.17. | 23:39

U Lučanima spremaju ozbiljnu ekipu za evropski debi...

Iskusni vezista iz Užica - Uroš Sinđić (31), novo je pojačanje Mladosti iz Lučana! Dosadašnji prvotimac Voždovca završio je misiju na krovu tržnog centra i preselio se u redove kluba koji će kroz nekoliko dana startovati u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Izabrane vesti

Sinđić je igrao i za Slobodu Užice, Borac iz Čačka, OFK Beograd, Donji Srem... U Lučanima je već bio u periodu 2006-2008, a kratak period proveo je u Grčkoj.
"Ponovo ću nositi plavo-beli dres i zbog toga sam veoma srećan. Mladost je izuzetno organizovan klub, koji je u poslednjih nekoliko godina dosta uradio na podizanju infrastrukture. Ekipa je odlično izmiksovana i spoj je mladosti i iskustva. Mislim da ćemo spremno dočekati početak takmičenja i odgovoriti svim izazovim koji nas u sledećoj sezoni očekuju. Na kraju želim da izrazim veliko zadovoljstvo što ću posle skoro deset godina ponovo sarađivati sa Nenadom Milovanovićem, koji je značajno uticao na razvoj moje fudbalske karijere", kazao je Sinđić

Mladost je pre Uroša Sinđića angažovala još jednog igrača Voždovca - Nenada Marinkovića, odnosno Bizmarka Apiju iz Bačke Palanke i Husnidina Gafurova iz Javora, a očekuje se i dolazak prekaljenog napadača Miloša Trifunovića iz Radnika. 


tagovi

Uroš SinđićSuperligaSrbijaMladost Lučani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara