""
""

MLS liga dobila još jednog velikog šampiona: Stigao i Didije Drogba!

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.07.15. | 20:40

Montreal Impakt otkupio je prava na čuvenog centarfora od Čikago Fajera...

David Vilja, Andrea Pirlo, Stiven Džerard, Frenk LampardKaka i Robi Kin dobili su šampionsko društvo. U SAD je stigao i "pola čovek-pola zver" - Didije Drogba!

Izabrane vesti

Baš kada se fudbalskom Evropom šuškalo da bi legendarni napadač Čelsija mogao da se vrati u Tursku, Montreal Impakt napravio je veliki posao, otkupio prava od Čikago Fajera i doveo najzvučnije pojačanje u klupskoj istoriji. 

Čovek koji je Čelsiju podario najlepše godine svoje karijere potpisao je ugovor sa klubom iz Kanade na 18 meseci, a za godinu dana trebalo bi da zaradi 3.000.000 dolara.
„Velika je čast predstaviti Didijea Drogbu kao novog igrača Montreala“, poručio je prvi čovek Impakta Džoi Saputo i nastavio:
„Već posle prvog razgovora koji smo obavili video sam njegovu želju da igra za Montreal. Ovo je jedan od najvećih dana u klupskoj istoriji, od kojeg će svi imati benefit“.

Najveća imena koja su poslednjih godina nosila dres Montreala bili su Alesandro Nesta i Marko Di Vajo, a trenutno je najzvučnije ime bivši igrač Vest Hema i Aston Vile, Najdžel Rio Koker

(FOTO: Action Images)


tagovi

prelazni rok 2015Montreal ImpaktMLS ligameđunarodni fudbalDidije DrogbaČikago FajerČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara