"Eden Azar"
"Eden Azar"

Moj brat će biti najbolji na svetu kad ostare Mesi i Ronaldo

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.02.17. | 17:47

Torgan Azar ima zanimljiva i ne tako nerealna predviđanja

Eden AzarBlista Čelsi. Blista i Eden Azar. Kako je odigrao poslednju utakmicu u Premijer ligi, na siten delove rastavivši odbranu Arsenala, nije nikakvo čudo što ga već sad mnogi smatraju jednim od najboljih pojedinaca ove sezone. Ne samo u Engleskoj.

Listu obožavaca, sasvim prirodno i razumljivo, predvodi njegov rođeni brat, Torgan, vezista Borusije iz Menhengladbaha, koji je ubeđen da će „desetka“ Plavaca obeležiti eru najpopularnijeg sporta čim sadašnji vladari - zamaknu.
Da, da. Svi misle da Eden ima potencijal da postane fudbaler svetske klase. Problem je u tome što trenutno imamo dvojicu takvih na planeti. U pitanju su Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi. Izuzetno su jaki, možda moj brat morat da sačeka malo. Ili da njih dvojica završe karijeru. Ili da još malo ostare“, u šaljivom tonu, ali iskreno, zbori Torgan Azar.

Izabrane vesti

Torgan AzarSam Eden je izjavljivao da mu je cilj da osvoji Zlatnu loptu, koja od 2007. godine nije menjala vlasnika, pošto su je osvajali samo Mesi i Ronaldo.
Eden će postati jedan od najboljih.  Za mene, on to već jeste. Želim da ga vidim uskoro na listi najužih kandidata za Zlatnu loptu. Verujem da će to uspeti. Čini mi se da ljudi, kad vide kako Azar igra, kažu „vau, kakav fudbaler“.

Ove sezone, Eden podseća na izdanja od pre dve. Dao je deset i namestio četiri gola, pa zajedno sa Dijegom Kostom čini udarnu iglu Čelsija u pohodu na trofeje.
„Jak je na lopti. Istovremeno i veoma brz. Poseduje sve karakteristike vrhunskog fudbalera. Gledajući kakav je bio na utakmici protiv Evertona zaključio sam da bih uvek želeo takvog da ga gledam. Bio je fantastičan. To je njegov život“, objašnjava Torgan Azar, dve godine mlađi od Edena.

(FOTO: Action images)


tagovi

Torgan AzarPremijer ligaEvropaEngleskaEden AzarČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara