"Slavoljub Muslin"
"Slavoljub Muslin"

Momci, došao je kraj splavarenju i vašim bahanalijama!

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.06.16. | 09:22

Novi selektor Slavoljub Muslin napravio zaokret u odnosima sa igračima

Slavoljub MuslinNema više vrdanja. Javna je tajna da su pojedini ili većina fudbalskih reprezentativaca dolaske na okupljanja u Beograd koristili za noćne izlaske, ali izgleda da im takva praksa kod Slavoljuba Muslina neće proći. Novi selektor je, prema prvim potezima, rešio da uvede red u državni tim, tako što je onemogućio „noćnim pticama“ užitak do zore.

Da je napravljen zaokret u odnosima sa igračima najbolje se može zaključiti na osnovu reči poznatog menaždera Zorana Stojadinovića, koji uverava da pod palicom Muslina igrači neće ni imati prostora za izlaske iz trening centra Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, a da će - čak i kad im se tako nešto dozvoli - vreme izlaska biti oročeno do 22 sata.
Došao je kraj splavarenjima, izlascima do zore, žurkama i bahanalijama naših reprezentativaca. Svi selektori su znali šta igrači rade. Bili su svesni da dolazak u Srbiju doživljavaju kao slobodno vreme za odmor i provod. Svi su to znali i svi su ćutali. Neki selektori nisu imali autoritet da bi se suprotstavili igračima, a drugi su im povlađivali“, precizira Stojadinović u razgovoru za Informer.

Izabrane vesti

Zoran StojadinovićKao agent, ali i bivši sportski direktor Crvene zvezde, Stojadinović je izuzetno dobro upućen u dešavanja u i oko reprezentacije, koja - čini se - nije imala kult otkako ju je vodio Radomir Antić. A posle njega smo, do dolaska Muslina, promenili petoricu selektora (Vladimir Petrović, Siniša Mihajlović, Ljubinko Drulović, Dik Advokat i Radovan Ćurčić).
Očekivali su da neki igrač, samo zato što dolazi iz Čelsija, Mančester Sitija, Junajteda ili Juventusa - sasvim je nebitno - odigrati utakmicu na vrhunskom nivou, iako je prethodne večeri ludovao po splavovima. Neće moći“.

Reprezentativci SrbijePrema Stojadinovićevim rečima igrači su već dobili poruku kako smeju ili moraju da se ponašaju za vreme boravka u državnom timu.
Muslin je već stavio do znanja da toga neće biti. Igrači su sve vreme u Staroj Pazovi, a ne u „Hajatu“ ili negde drugo. Posle utakmice u Užicu (sa Kiprom, op. au) je naredio povratak u Pazovu, tamo su prespavali, pa onda dobili slobodno u subotu, ali do 22 časa. Ne do zore. Nisu mogli da luduju po beogradskim noćnim klubovima. To su jasni signali, siguran sam da su svi reprezentativci razumeli. Muslin ne može nekog ko ima 27 ili 28 godina da nauči fudbalu, ali može da mu objasni kako se ponaša u državnom timu“, dodao je Zoran Stojadinović.

Naša reprezentacija je juče otputovala na Monako, gde će u nedelju od 18 časova na stadionu „Luj Drugi“ odigrati prijateljski meč sa Rusijom, a kvote Kladionice MOZZART za taj duel možete pogledati OVDE.

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

Zoran StojadinovićSrbijaSlavoljub Muslinreprezentativni fudbalfudbalska reprezentacija Srbijemeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara