""
""

Momci, trening je u pola pet ujutru! Kao nagrada za pobedu u gostima...

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.09.15. | 09:34

Fudbaleri Hamburgera ubedljivo savladali Borusiju na njenom terenu, a onda trenirali u ranu zoru

Praksa kod većine trenera posle trijumfa njihove ekipe jeste da se igračima dozvoli da malo uspeh proslave, pogotovo kada su u pitanju velike pobede. Uobičajena praksa i kod nas i u većini klubova širom Evrope, ali ne i u Hamburgeru. Fudbaleri slavnog tima kojem baš i ne ide poslednjih godina za ubedljiv trijumf u Menhengladbahu (3:0) nisu nagrađeni nićnim izlaskom već treningom u pet sati ujutru?!

Da, dobro ste pročitali, u ranu zoru! Naime, ekipa je u petak uveče gostovala Borusiji, posle čega se autobusom zaputila kući. S obzirom na put dug 429 kilometara fudbaleri su u Hamburg stigli oko pola pet, a već dvadesetak minuta kasnije našli su se na terenu. Trener Bruno Labadija ovako je objasnio svoju odluku:
"Naravno da se ne radi ni o kakvoj kazni. Igrači svakako ne bi imali pravilan san da su legli u to doba. Ovako, iskoristili smo to vreme za lagani trening, pa će momci imati slobodan ostatak vikenda", kratak je bio Labadija.

Izabrane vesti

Hamburger je savladao Borusiju na njenom terenu sa 3:0. Dva gola postigao je Lasoga, a jedan Nikolai Miler. HSV-u je ovo drugi trijumf u novom šampionatu.

(foto: Action Images) 


tagovi

NemackaHamburgerEvropaBundesligaBruno Labadija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara