Radost u Bukureštu
Radost u Bukureštu

Momčilović vodi FCSB do titule (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.04.18. | 21:46

Srpski bek najavio pobedu bukuraštanskog kluba nad Univerzitateom i povukao svoj tim na čelo tabele

Kluž je kiksnuo, Univerzitatea je mogla da šampionsku trku u Rumuniji učini dodatno potpuno otvorenom i umeša se u borbu za najviši plasman, ali nije FCSB slučajno na čelu tabele. U meču u kojem se razdvajaju šampioni od izazivača naš Marko Momčilović je pogurao bukureštanski klub do pobede od 2:0 i proboja do liderske pozicije.

Momčilović je već u šestom minutu jedan centaršut iz prekida spretno poslao ka protivničkom golu, taj je pokušaj zaustavljen, ali 30-godišnji levi bek ne odustaje tako lako. Izborio se za još jednu šansu i iz nimalo lagodne situacije precizno gađao bliži ugao. FCSB je poveo, sav plan koji su u Krajovi pravili uoči meča pukao je već na startu utakmice. Momčilovićev treći prvenstveni pogodak u sezoni.

Izabrane vesti

I u nastavku je domaći tim bio taj koji je kontrolisao zbivanja na terenu. Strpljivo, bez žurbe, ali i bez rizika. Čekajući svoju šansu. Ukazala se početkom drugog poluvremena kada je Radoslav Dimitrov potpuno bespotrebno ramenom odneo Filipea Tešeiru sa terena. Sudija je svirao penal, a Florin Tanase overio ostanak bodova u Bukureštu.

FCSB je sada prvi, Kluž je dva koraka iza, Krajova verovatno više nema čemu da se nada kad je titula u pitanju. Vremena još ima, ali čini se da manjka kvaliteta.

Liga 1, plej-of, četvrto kolo:

Petak:

CSM Poli Jaši - Vitorul 0:2 (0:0)
/Vodut 59, Hadži 86/

Nedelja:

Kluž - Astra 1:1 (0:0)
/Vinisijus 54 - Polčak 81/

Ponedeljak:

FCSB - Univerzitatea Krajova 2:0 (1:0)
/Momčilović 6, 51pen/

(FOTO: Action Images)


tagovi

Marko Momčilović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara