""
""

Momčilovićev agent potvrdio pregovore sa Partizanom: Preko Humske lakše do reprezentacije

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.01.15. | 17:26

"U ovom trenutku je najvažnije da sa Pandurima imamo partnerski odnos, tu je sve čisto, nema nikakvih upliva sa strane i stoga će u slučaju dogovora, transfer biti lako realizovan", poručio je agent igrača Zoran Đurić

Sjajne partije koje je tokom protekle dve sezone Marko Momčilović, prikazivao u dresu rumunske prvoligaške ekipe Panduri, skrenule su pažnju čelnika Partizana koji po svemu sudeći, planiraju da isprave kiks koji su načinili pre dve godine.

Naime, samo par sati pošto je hitronogi Leskovčanin tada parafirao ugovor sa Rumunima, stigla je konkretna ponuda crno-belih.
Tačno je da postoji interesovanje FK Partizan za Markov prelazak u Humsku. Prvi kontakti su uspostavljeni i imamo opcije o kojima možemo da razgovaramo. U ovom trenutku je najvažnije da sa Pandurima imamo partnerski odnos, tu je sve čisto, nema nikakvih upliva sa strane i stoga će u slučaju dogovora, transfer biti lako realizovan, kaže Zoran Đurić, agent srpskog internacionalca.

Izabrane vesti

Da li se Marku dopala ideja o povratku u Srbiju?
“Naravno da jeste, pošto je on veliki partizanovac i eventualni povratak u srpski fudbal na velika vrata za njega bi predstavljao veliki stimulans za dokazivanje selektoru Radovanu Ćurčiću koji ga je trenirao u Javoru i koji odlično poznaje njegove mogućnosti, zaključio je Đurić.

Marko Momčilović je tokom tri sezone u dresu Javora bio jedan od najstandardnijih superligaških fudbalera, a u istom stilu je nastavio i u Rumuniji, gde je u minule dve sezone po oceni igrača i medija, bio najbolji levi bek tamošnjeg šampionata.

(FOTO: Action Images)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMarko Momčilović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara