""
""

Monako uzima Pari Sen Žermenu desnog beka

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.04.16. | 18:15

Van der Vil karijeru verovatno nastavlja u Kneževini

Dva meseca pre početka prelaznog roka polako se odmotava klupko i otkrivaju se želje klubova širom Evrope. Jedan od onih koji bi predstojećeg leta da mogli da budu najaktivniji na fudbalskoj pijaci je Monako, koji nema nameru da večno bude za koplje iza Pari Sen Žermena. Zbog toga Kneževi planiraju da dovedu pojačanje u odbranu upravo iz redova francuskog šampiona. 

Izabrane vesti

Prema informacijama L'Ekipa, Monako žarko želi Gregorija van der Vila, koji bi u konkurenciji sa Fabinjom popunio poziciju uz desnu aut liniju. Olakšavajuća okolnost za klub sa obale Mediterana je ta što Van der Vilu na kraju sezone ističe ugovor sa PSŽ, zbog čega praktično igrač već sada može direktno da pregovara sa zainteresovanim stranama. 

Šta kažete na tandem Falkao - Baloteli? Prvi čovek Monaka lično dovodi Super-Marija!

Sveci su nedavno doneli odluku da Van der Vila puste na kraju sezone, pošto nije zadovoljio apetite u Parizu, a Monako ima finansijska sredstva kako bi ponudio godišnju platu od 4.500.000 evra, koliko Holanđanin sada dobija na Parku prinčeva. 

Van der Vil je ove sezone odigrao svega 23 utakmice za PSŽ i postigao dva gola, a pored toga što voli da ode napred i pomogne saigračima u napadu karakterišu ga i dobra igra kratkih dodavanja, te ume i da sačuva loptu kada ga protivnik napadne. 

Podsetimo, Monakov prvi čovek Dmitri Ribolovljev nedavno je održao sastanak sa Marijom Balotelijem, kojeg želi u ofanzivnoj liniji naredne sezone. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Pari Sen ŽermenMonakoLiga 1letnji prelazni rok 2016Gregori van der VilFrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara