"Akinfenva posle gola"
"Akinfenva posle gola"

Monstruozni Akinfenva: Nikada u životu nisam ovoliko pretrčao, jedva sam čekao da mi se Džerard potpiše na majicu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.01.15. | 12:07

Napadač od 105 kilograma postigao gol protiv tima za koji navija još od kada je bio petogodišnjak

Akinfenva posle golaZamislite da igrate za neki tim iz Prve beogradske lige i da u kupu na vaš stadion dođe Crvena zvezda ili Partizan. E pa tako se osećao Adebajo Akinfenva kada je njegovom Vimbldonu gostovao nekada veliki Liverpul. On za taj klub navija još od kada je imao pet godina, a u porazu od 1:2 postigao je i pogodak. Na njegovu žalost, dobro veče je imao i Stiven Džerard, pa je ekipa iz četvrtog ranga morala da se oprosti od daljeg takmičenja.

U svakom slučaju, gorostasnom Akinfenvi se ostvario san, a nisu bile daleke od istine njegove izjave u kojima je govorio da odbrana Liverpula neće moći da se izbori s njim. Ona je jedva izašla na kraj sa napadačem od 105 kila, koji ih je sve vreme razgrtao kao malu decu ispred zgrade. Na njegovu žalost, kao i tugu šire fudbalske javnosti, Vimbldon nije imao sreće, pa je ispao.
"U prvih 20 minuta smo previše poštovali Liverpul. Ali kada smo ušli u meč i izjednačili, počeli smo da osećamo da je sve moguće. Međutim, kada imate na drugoj strani nekoga kao što je Stivi Dži, morate da računate na to da će napraviti razliku. Mi Premijer ligu gledamo svake subote. Težimo da budemo igrači kao što su oni. Svi smo čekali da nam neko od njih potpiše majicu. Ja sam svima rekao da je dres Stivena Džerarda moj (zamislite da njemu neko protivreči), pa sam ga na kraju i dobio, jedva sam čekao da mi se potpiše na majicu. Nikada u životu nisam ovoliko pretrčao", istakao je ogromni Adebajo Akinfenva, čovek za koga se veruje da je najsnažniji napadač sveta.

Izabrane vesti

Bilo kako bilo, Vimbldon će morati da se vrati realnosti četvrte lige (Liga 2), a Liverpul očajnoj sezoni koju ima u Premijer ligi.

(FOTO: Actiom images)


tagovi

VimbldonLiverpulFA kupEvropaEngleskaAdebajo Akinfenva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara