Možda je on idealno rešenje: Kike Setjen kandidat za klupu Zenita

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.05.18. | 16:04

Rusi vezu pohvale na račun Betisovog trenera

Još jedna razočaravajuća sezona za Zenit. Ni sa Robertom Mančinijem, ni sa ulaganjima od 94.000.000 evra, klub iz Sankt Peterburga nije uspeo da osvoji titulu prvaka Rusije, u međuvremenu se rastao sa italijanskim stručnjakom koji je preuzeo Azure, pa je ostalo otvoreno pitanje ko će ga naslediti.

Dugo je za jednog od glavnih kandidata slovio Mauricio Sari, međutim, kako je doskorašnji trener Napolija bliži Čelsiju, čelnici Zenita okirenuli su se drugim rešenjima i možda idealnog kandidata pronašli u Španiji. U pitanju je Kike Setjen, u tek okončanjoj sezoni tvorac čuda sa Betisom u Primeri, pošto je vratio andalužanskli klub u Ligu Evrope.

Izabrane vesti

Ruski mediji ističu da je Setjen trenutno prvi favorit i kao prednost mu navode da je jeftiniji od Sarija, a posebno hvale način igre. Podsećaju na lepršavost kakvu je imao Las Palmas u minuloj i napadački sitl Betisa u ovoj sezoni. Uostalom, sa timom sa Kanarskih ostrva je bio drugi tim u Primeri po posedu lopte, a sa zeleno-belima treći, odmah iza Barselone i Reala.

Štaviše, Rusi ističu da će za nekoliko godina Kike Setjen sigurno sesti na klupu Barselone, pa navijaju da Zenit ugrabi priliku i angažuje ga sad dok je još pristupačan.


tagovi

Kike SetjenBetis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara