"Stefan Mihajlović na prvom meču sa Slovacima"
"Stefan Mihajlović na prvom meču sa Slovacima"

Može li Voša da sačuva 2:1, a Mladost da napravi čudo?

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.07.17. | 12:52

Revanši naši klubova u Slovačkoj i Azerbejdžanu

Stefan Mihajlović na prvom meču sa SlovacimaIma prednost - nema spokoj. Vojvodina je donela gol viška iz prvog meča, uverena da može ne samo da ga sačuva, već i da poveća razliku u odnosu na Ružomberok, ali je u međuvremenu promenila trenera i pitanje je kako su Novosađani reagovali na tu šokantnu kadrovsku promenu.

Novi strateg Nenad Vanić neće ništa u odnosu na ekipu koja je pre sedam dana na Karađorđu savladala slovačkog predstavnika 2:1. Isti tim, iste i želje, da se nastavi niz dobrih rezultata na međunarodnoj sceni, bar kad su početne eliminacione runde u pitanju, jer su od 2012. Lale samo jednom ispale u svom prvom dvomeču.

Izabrane vesti

Doduše, i tad su ih izbacili Slovaci, pošto je Trenčin u revanšu nadoknadio tri gola minusa iz prvog meča.
Mislim da je normalno da kada dođe novi trener dolazi i nova vizija. U principu se zna šta bi trebalo da se uradi... Ono što ja tražim je maksimalna disciplina 90 minuta, da igramo u oba pravca ako hoćemo da pobedimo, znači da igramo i odbranu i napad“, predočio je trener Vanić uoči revanša prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, od 19 časova (TV RTV Vojvodina 1).

Očekuje se da Vojvodina zaigra u sledećem sastavu: Rockov - Lakićević, Planić, Kovačević, Bureković - Jovančić, Vukasović - Trujić, Mesarović, Subotić - Malbašić.

Bogdan Milošević protiv Intera iz BakuaU isto vreme, u Azerbejdžanu počeće meč Inter - Mladost Lučani. Po mnogima - nemoguća misija za tim iz Dragačeva, s obzirom na rezultat prve utakmice (0:3). Šef struke Nenad Milovanović pak ne predaje se tako lako.
Čuda ne bi bila čuda da se dešavaju svakog dana. Imamo pravo na nadu, ne bismo ni dolazili da ne verujemo u uspeh“, poručio je Milovanović uoči duela u Bakuu, zakazanog za 19 časova (TV Arena sport 3).

Mladost bi trebalo da zaigra u sastavu: Krznarić - Pešić, Andrić, Šatara, Saničanin - Pejović, B. Milošević, Pavlović - Gafurov, Marinković, Marković.

Inače, na mečeve Florijana - Crvena zvezda, Ružomberok - Vojvodina i Inter Baku - Mladost Lučani možete se kladiti u okviru MOZZART Specijala PATRIOTSKI TIKET.

(FOTO: Star sport)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaRužomberokNenad VanićNenad MilovanovićMladost LučaniLiga EvropeInter BakuEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara