"Entoni Dejvis nastavlja svoj teror"
"Entoni Dejvis nastavlja svoj teror"

MOZZART kalkulator: Dejvis bombarduje i u Bruklinu, Parker ubacio u petu brzinu!

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.03.15. | 16:20

Večeras smo se usredsredili na NBA i pripremili smo vam tri plusa uz jedan minus...

Izabrane vesti

Francuski velemajstor je opet onaj stari! Deluje kao da je ubacio u dve brzine više nego što je to bio slučaj do pre nekoliko nedelja, pa sada bez problema ponovo ubacuje 30 poena i najjačim ekipama u ligi. Na prethodna tri meča beleži 25 poena u proseku uz nestvarnih 64,6 % šuta iz igre, pa ne vidimo način da ga Kajl Lauri spreči na putu da ponovo odigra sjajnu napadačku partiju i postigne najmanje dvadesetak poena. San Antonio je krenuo u pohod na što bolju poziciju pred plej-of u čemu bi Parker trebalo da ima ključnu ulogu.

8510 Entoni Dejvis (Nju Orleans) – više od 25,5

Greota je ne ispratiti Dejvisa kada je ušao u ovakvu seriju. Sinoć je razneo Milvoki ubacivši 43 poena, a isto bi mogao da doživi i Bruklin. Bruk Lopez i Mejson Plamli nemaju prevelike šanse protiv „pomahnitalog“ Entonija koga ne mogu da uhvate ni lasom, te su prilike da ga spreče da trči u tranziciji zaista minimalne. Od početka marta superstar Pelikana postiže čak 33,5 poena po utakmici, pa verujemo u nastavak fenomenalnog niza. Posebno zbog činjenice da se Nju Orleans još uvek ravnopravno bori za doigravanje i ne sme da propušta prilike protiv ekipa sa neuporedivo slabijeg Istoka.

8505 Džordž Hil (Indijana) – više od 13,5

Plejmejker Indijane je ponovo zaigrao značajnu ulogu u timu od kada se vratio posle povrede, a u poslednje vreme je i prva violina u napadu uz Rodnija Stakija i Dejvida Vesta. Večeras se Pejsersi sastaju sa Orlandom i najverovatnije će ih gosti sa Floride naterati da makar malo ubrzaju inače prilično sporu igru u napadu, što bi Hilu moglo da donese više šuteva i više prilika da trči u tranziciji. I bez toga on je na poslednjih pet utakmica imao 15 koševa u proseku, deluje da je ušao u formu i teško da će ga mladi tim Orlanda svesti ispod 14 poena.

8513 Monta Elis (Dalas) – manje od 19,5

Bek Dalasa još od kraja januara nije svoj i pruža partije daleko lošije od onih na koje nas je navikao od dolaska u Mavse. Monta u poslednjih mesec i po dana liči na onog Montu iz Milvokija i Golden Stejta, konstantno se ispucava, a procenat šuta mu je oko 37% u ovom periodu. Iako uzima brdo šuteva u martu mesecu (18,8 po meču) i pored svega toga ubacuje 17,3 poena, a kako ga večeras čekaju Klivlend Kavalirsi ta bi brojka mogla još više da padne. Ne verujemo u 20 poena Monte Elisa.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

Toni ParkerNju Orleans PelikansNBA ligaMozzartMonta ElisIndijana PejsersEntoni DejvisDžordž HilDalas Maveriks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara