"Kazins će se nervirati večeras"
"Kazins će se nervirati večeras"

MOZZART kalkulator: Kazins pod kandžama Grizlija, Ariza zaključava Derozana!

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.03.15. | 15:40

Danas forsiramo minuse, jedino Lejkersi nikoga ne mogu da sačuvaju...

Izabrane vesti

Hoksi su već obezbedili prvo mesto na Istoku, pa nema potrebe da Majk Badenholzer forsira svoje najbolje igrače do kraja regularne sezone. U Atlanti je inače komplikovano pogoditi ko će u plus, pošto igra najbolju ekipnu košarku u ligi i nikada ne znate ko će iskočiti na određenoj utakmici. Milsap je i u redovnim okolnostima umeo da „prespava“ mečeve kada je reč o poenima, te bi večeras sa minutažom od dvadesetak minuta trebalo da ode u lagani minus.

8776 Demar Derozan (Toronto) – manje od 22,5

Zvezda Reptorsa će večeras imati više nego ozbiljan zadatak pošto će morati da preskoči prepreku u vidu Trevora Arize ukoliko želi da napuni koš Hjustona. Istina, Derozan je podigao svoj prosek u martu mesecu u kojem postiže 22,6 poena, skoro identično kolika je i granica večeras, ali sve to uz prilično loše procente šuta koji bi mogli da budu i još gori kada ga Ariza uzme pod svoje. Pored toga, Hjuston je i ekipno jedan od najboljih timova u ligi kada je defanziva u pitanju, pa verujemo u minus na Demara.

8783 Demarkus Kazins (Sakramento) – manje od 23,5

Ne postoji rasprava o najtalentovanijem centru NBA lige. Demarkus Kazins je čudovište u svakom smislu te reči. Fizički je moćniji od svih, brži je od većine, skače puno, šutira odlično, asistira, praktično nema manu... Sem jedne. Uglavnom je na terenu sa 11 igrača koji ne bi nikada trebalo da se nađu sa njim u istoj rečenici. Timovi zato puste Kazinsa da odradi svoj ubedljiv dabl-dabl sa 20 i više koševa, zaustave ostale i pobede. Ipak, Memfis je Memfis, tandem Zek Rendolf Mark Gasol je defanzivno neprikosnoven u NBA, pa verujemo da će spustiti i nezaustavljvog Kazinsa.

8766 Nerlens Noel (Filadelfija) – više od 13,5

Ogrešili smo se pre neki dan o Nerlensa kada smo predložili minus na granici od 12,5 a on postigao 30 poena. Sličnu grešku nećemo sigurno ponovo da napravimo, a kako Lejkersi nemaju ni c od centra očekujemo da Noel odigra još jednu sjajnu partiju i natera komisiju da ozbiljno razmisli kada bude davala nagradu za rukija godine. Uz sve to očekujemo utakmicu sa dve očajne odbrane i velikim brojem poena.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Trevor ArizaNerlens NoelNBA ligaMemfis GrizlisHjuston RoketsDeRozanDemarkus KazinsAtlanta Hoks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara