Dušan Majkić, Nebojša Petrović i Jovana Strinić
Dušan Majkić, Nebojša Petrović i Jovana Strinić

Mozzart TV: Sve o novoj sezoni u Seriji A (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.08.18. | 15:26

O mogućem povratku Kalča na staze stare slave naša Jovana Strinić razgovarala je s Nebojšom Petrovićem, novinarom SOS kanala, i Dušanom Majkićem, bukmejkerom kladionice MOZZART

Ne tako davno, Serija A bila je bez premca najbolja i najvoljenija liga na svetu. Upumpavanjem ogromnih suma novca sa svih strana sveta, pre svega iz Rusije i s Arapskog poluostrva, u Premijer ligu, stvari su se malo promenile, ali neke činjenice nagoveštavaju da se Kalčo vraća na staze stare slave.

Pogledajte sve kvote za drugo kolo Serije A

Izabrane vesti

Stigao je najbolji igrač na svetu Kristijano Ronaldo, u Juventus, Italijani tvrde da je Inter odradio najbolji prelazni rok u poslednjih 10-ak godina, Milan uz pomoć stranog kapitala pokušava da se izdigne iz sivila, Napoli je doveo Karla Ančelotija i jasno pokazao kakve su mu ambicije, dok i rimski klubovi Roma i Lacio imaju dobru situaciju i prilično respektabilne timove. Povrh svega, u italijansku elitu vratila se Parma, gigant iz devedesetih godina, koja je zbog atraktivne igre mnogima tada prirasla za srce. Nije da je kandidat za vrh tabele, ali njeno ime svakako pojačava draž Serije A.

O svemu tome, kao i o još mnogo zanimljivih stvari, u emisiji Mozzart TV-a, naša Jovana Strinić razgovarala je s Nebojšom Petrovićem, novinarom SOS kanala i velikim poznavaocem italijanskog fudbala u šta možete da se uverite, i Dušanom Majkićem, bukmejkerom kladionice MOZZART.

Uživajte...

 


tagovi

Mozzart TVJovana StrinićNebojša PetrovićAnaliza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara