""
""

Mrđa zapalio Japan! Golgeterski instikt i vrhunska majstorija proboj na vrh Džej lige! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.03.16. | 12:45

Omija je sjajne partije iz druge lige prenela i na najjaču konkurenciju japanskog fudbala, pa sada predstavlja apsolutni hit Džej lige, naravno, zajedno sa srpskim napadačem koji nemilosrdno rešeta mreže rivala

Japanska Omija Ardija zabeležila je i drugi trijumf na startu Džej lige, pa sa osvojenih šest bodova deli lidersku poziciju sa Kašimom. Ipak, ono što važnije za ovdašnju javnost jeste da je oba pogotka za Omiju u slavlju protiv Kašive Rejsol postigao bivši napadač Crvene zvezde Dragan Mrđa.

Izabrane vesti

On je čitav posao rešio za svega šest minuta na samom početku meča. Prvo je sjajno ispratio situaciju kod slobodnog udarca za svoj tim, sačekao odbitak i iz drugog plana matirao nemoćnog Kosukea Nakamuru. Samo šest minuta kasnije Mrđa je napravio pravi dar-mar u odbrani Kašive, duž gol-aut linije prevario dvojicu protivničkih igrača i na sjajan način matirao Nakamuru.

Omija je sjajne partije iz druge lige prenela i na najjaču konkurenciju japanskog fudbala, pa sada predstavlja apsolutni hit Džej lige, naravno, zajedno sa Draganom Mrđom, koji nemilosrdno rešeta mreže rivala.

(FOTO: Action images, arhiva)


tagovi

Omija Ardijameđunarodni fudbalJapanDžej ligaDragan Mrđa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara