""
""

MSG uživao u majstorijama - Melo eksplodirao, Niksi opet slavili! Atlanti ne pomaže ni „18-18“ Hauard (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.11.16. | 22:25

Kristaps Porzingis odličan u novom trijumfu Njujorka - 104:94

Njujork Niksi nastavljaju da beleže odlične rezultate na domaćem terenu pošto su protiv Atlante stigli do četvrte pobede u nizu - 104:94.

Izabrane vesti

Blistao je Karmelo Entoni, pošto je izjednačio rekord sezone i sa 31 poenom vodio Nikse do uspeha. U stopu ga je pratio supertalentovani Kristaps Porzingis sa 19 poena i 11 skokova, zbog čega su Niksi imali prednost praktično ceo meč. I to protiv jednog od najboljih timova Istoka.

Uspeli su gosti da se drže rezultatski sve do uvodnih minuta trećeg kvartala, ali sve je palo u vodu kada je Dvajt Hauard izbačen sa trena zbog drugog namernog faula. Njujork je potom vrlo brzo minimalnu prednost drastično uvećao serijom 12:0, a Atlanta do kraja utakmice nijednog trenutka nije bila ozbiljno blizu rivalu. Niksi su, doduše, nastavili seriju trojki, čime su „gasili“ svaki pokušaj Hoksa da se vrate u igru.

Inače, Dvajt Hauard je za 28 minuta na terenu imao po 18 poena i skokova i praktično najzaslužniji za to što je Atlanta bila opasno blizu u dobrom delu meča. Pol Milsap je meč završio sa 19 poena, sedam uhvaćenih lopti i pet asistencija, dok je Kajl Korver ubacio 17 poena.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Pol MilsapNjujork NiksNBA ligaKristaps PorzingisKarmelo EntoniDvajt HauardAtlanta Hoks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara