""
""

MSN uradio sve sam i Barsa je opet ona stara (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.05.17. | 20:26

Napadački triling uništio Viljareal

Barselona je odradila svoje, sada opet čeka kiks Reala. Katalonci su novom pobedom pobegli velikom rivalu na tri boda prednosti uz dva meča više. Razigrani triling MSN u napadu je podsetio na vremena Barsine apsolutne dominacije, a Viljareal je sa Kamp Nou stadiona ispraćen sa četiri komada u mreži - 4:1.

Izabrane vesti

Kada Mesi, Suarez i Nejmar igraju onako kako oni umeju, onda ni za jače timove od Viljareala nema spasa. Žuta podmornica je kratko parirala, a onda je potopljena pred naletima razigranih Južnoamerikanaca koji su zajedno ove sezone postigli čak 102 gola!

Posle prodora Suareza i asistencije Mesija, Nejmar je u 21. minutu načeo goste. Viljareal je uspeo da se vrati u igru i izjednači pošto je brzonogi Bakambu iskoristio neuspelu ofsajd zamku Pikea, ali je Barsa u finišu poluvremena ipak uspela da opet povede. Strelac je bio Mesi uz pomoć odbrane gostiju. Suarez je “ispratio” Nejmara i Mesija golom u drugom poluvremenu posle lepog lažnjaka i solo akcije, a tačku je stavio Mesi iz penala drugim golom. Svojim 51. na 49 utakmica ove sezone! Penalu je prethodio spektakularan potez Nejmara na gol-aut liniji i šuta Suareza koji je zaustavljen rukom.

Barsa je upisala rutinsku pobedu, nastavila da vrši pritisak na Real i da čeka kiks velikog rivala koji sutra gostuje otpisanoj Granadi. Vreme curi, a Real ne pokazuje znake slabosti. Barseloni ostaje poslednja nada da će Sevilja i Selta uspeti da zaustave Kraljeviće. 

Primera, 36. kolo

Petak:
Sevilja - Sosijedad 1:1 (1:0)
/Sarabija 41 - Vela 61/

Subota:
Hihon - Las Palmas 1:0 (0:0)
/Karmona 67/

Atletiko Madrid - Eibar (0:0)
/Nigez 67/

Barselona - Viljareal 4:1 (2:1)
/Nejmar 21, Mesi 45, 82 penal, Suarez 69 - Bakambu 32/
20.45 Granada - Real Madrid

Nedelja:
12.00 Alaves - Bilbao
16.15 Valensija - Osasuna
18.30 La Korunja - Espanjol
20.45 Malaga - Selta

Ponedeljak:
20.45 Leganes - Betis

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaLionel MesiLuis SuarezNejmarPrimeraSedrik BakambuSeviljaŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara