""
""

Mudrinski: Imenjak Ožegović je fantastičan, dobro ćemo sarađivati (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.01.13. | 14:16

Golgeter Zvezde dobro podnosi pripreme s obzirom na povredu tetive i raduje se saradnji sa mladim napadačem koji je vraćen sa pozajmice iz Banata

 

Izabrane vesti

Crcvena zvezda je pre sam početka sezone dovela Ognjena Murinskog kao veliko pojačanje i naopravila pun pogodak jer je robusini golgeter bio prva violina tokom jeseni. Sada je napad crveno-belih ojačan još jednim Ognjenom. Imenjak Ožegović je vraćen sa pozajmice u Banatu i tokom priprema pokušaće da se nametne treneru Jankoviću.
„Imali smo par prilika da popričamo. Obojica smo jako mladi i mnogo je pred nama utakmica i ovakvih priprema. Ognjen je fantastičan igrač što je i dokazao igrama u mlađim selekcijama Crvene zvezde i reprezentacije. Siguran sam da je lepa budućnost pred njim. Verujem da ćemo moći sjajno da sarađujemo na terenu i da tu nikakvih problema neće biti. Ko zna možda i budemo tandem“.

Mudrinski stoički podnosi pripreme, iako ima problema sa upalom tetive. Redovno sprovodi terapije, odmara i propustio je samo jedan popodnevni trening kad se radilo sa loptom.
„Imam malih problema sa tetivom koja se upalila. Trudim se zajedno sa medicinskim timom da se oporavim i da ne propuštam treninge. Napori koji nas očekuju su za naše dobro i zato je važno sve odraditi. Ne volim da preskačem treninge jer će mi kasnije biti teško da stignem. Ovo je samo manja upala i može da se izdrži preko bola“, kaže najbolji strelac Crvene zvezde.

Crveno-beli ne kukaju, ali ni ne kriju da im je izuzetno teško. Za gotovo sve igrače ovo su prve pripreme kod Aleksandra Jankovića.
„Sigurno da nam je izuzetno teško, ali jednostavno moramo da ispunimo sve što šef od nas traži i da sve to izdržimo. Proleće će tako biti mnogo lakše i slađe. U petak smo završili sa istrčavanjima dužih deonica, a od subote nas očekuju kraće distance koje se brže trče. Biće sve teže i teže, ali naša obaveza je da svaki trening odradimo što bolje“.

Mudrinski je imao dobru jesen i bio Zvezdin najubojitiji igrač, ali ne želi da obećava golove na proleće.
„Ne mogu da obećavam golove. Oni su moja najveća strast i niko ih ne želi više od mene, ali ne volim da obećavam. Sigurno je da sam postavio sam sebi određene norme ali na prvom mestu je rezultat tima, a ne pojedinca. Ako bude Zvezdi dobro biće i meni svakako“, zaključio je mladi golgeter. 


tagovi

Antalija 2013FK Crvena zvezdaOgnjen Mudrinskiognjen ožegovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara