""
""

Mundijal bez Mesija - katastrofa!

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.10.17. | 14:15

"Jedini koji bi bili srećni da se to dogodi su fanovi Dijega Maradone", tvrdi legendarni Mario Kempes

Proslavljeni argentinski napadač Mario Kempes kaže da su jedini ljudi koji ne žele da vide Lea Mesija i Argentinu na Mundijalu u Rusiji sledećeg leta navijači Dijega Maradone. Gaučosi sutra uveče u Kitu (01.30 časova) igraju sudbonosni meč u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo protiv Ekvadora, a sve sem pobede otežalo bi napore Argentinaca da se domognu smotre najboljih svetskih reprezentacija.

Izabrane vesti

Kempes, osvajač Svetskog prvenstva iz 1978. godine, kaže da bi bila katastrofa videti Mesija kako propušta turnir u Rusiji sledećeg leta, što bi dodatno poduprelo tvrdnje da napadač Barselone nije dostigao nivo slavnog zemljaka Dijega Maradone.
„Svetski kup bez Mesija i Argentine bi bio katastrofa. Jedini koji bi bili srećni da se to dogodi su fanovi Dijega Maradone, jer bi tako mogli da nastave da tvrde kako je Dijego najbolji“, smatra Kempes.

MOZZART KVOTE
(8,50) Ekvador (4,50) Argentina (1,40)
Sreda, 01.30

Proslavljeni napadač kaže da je glupost tvrdnja da postoji mentalni problem u reprezentaciji Argentine.
„Ne razumem one koji tvrde da je problem psihološke prirode. Da se radi o deci koja su prvi put pozvana u nacionalni tim, deci koja debituju, koja nisu nosioci igre u svojim klubovima, i ne igraju pred punim tribinama, pa da pomislim da je problem u psihologiji. Ali, u ovoj situaciji ne postoji nikakav problem“, tvrdi Kempes.

Proslavljeni napadač ne miriše aktuelnog selektora Horhea Sampaolija, a slaže se da je Paulu Dibali teško da igra uz Mesija.
„Sampaoli ima još samo 90 minuta da pokaže da je spasilac Argentine jer to svi za njega pričaju poslednjih nekoliko meseci. Dibalu razumem, svaka mu čast na izjavi. Ko ne shvata koliko je teško igrati pored Mesija, taj je budala“, u svom stilu će Mario Kempes.

Sudbonosni meč za argentinski fudbal igra se u sredu ujutru od 01.30 po našem vremenu u Kitu.

Tabela:

(FOTO: Action Images)


tagovi

Mario Kempesmeđunarodni fudbalreprezentacija Argentinereprezentativni fudbalRusija2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara