"Ieanačo slavi gol"
"Ieanačo slavi gol"

Mundijalito rodio novu fudbalsku zvezdu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.10.13. | 13:24

Zapamtite ime - Keleči Ieanačo

Ieanačo slavi golSvetsko U17 prvenstvo možda i nije najprestižnije takmičenje na svetu, ali je Bogom dano za talentovane momke koji tek grade karijere. Uostalom, tako su na veliku scenu stupili asovi poput Ronaldinja, Ćavija, Anrija, Verona, Nejmara… A nema sumnje da će na turniru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima zablistati neka nova, do sada potpuno nepoznata imena.

Prvo i verovatno najčudnije koje se pojavilo po TV špicama dolazi iz Brazila. Verovali ili ne, udarna igla Selekaa ove jeseni je momak po imenu Moskito, ili u prevodu na engleski Komarac? Napadač Atletiko Paranaensea je postigao het-trik u ubedljivoj pobedi nad Slovačkom i nekoliko dana bio prva tema šampionata.

Izabrane vesti

Sve dok se nije pojavio momak čije se ime nešto teže izgovara, a šutevi i kretnje još teže čuvaju. Keleči Ieanačo je novi proizvod nigerijske škole fudbala, a raskošan talenat pokazao je u demoliranju Meksika od 6:1.

Četiri gola koja su njegovu levicu učinila jednom od najskupljih u tinejdžerskom svetu.
"Da li mi je prvi put da postignem četiri gola? Ne, učinio sam to mnogo puta. Samo… Na ulici, kada igram sa drugarima", našalio se Ieanačo i dodao da je osećaj kada tako nešto uradiš u dresu nacionalnog tima jednostavno čudesan.

(FOTO: Screenshot, via Youtube)


tagovi

FIFAKeleči IeanačoMundijalitoNigerijareprezentativni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara