"Loik Remi"
"Loik Remi"

Murinjo potrošio 230 miliona evra: Konstrukcija Super Čelsija je završena!

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.08.14. | 20:21

Loik Remi je novi napadač Plavaca pošto je došao kao zamena za Fernanda Troesa u transferu teškom 12,5 miliona evra

Loik RemiŽoze Murinjo je danas stavio tačku na prelazni rok. Doveo je francuskog napadača Loika Remija iz Kvins Park Rendžersa plativši otkupnu klauzulu od 12 miliona evra i ojačao napadačku liniju, nakon što je Fernando Tores u petak otišao na dvogodišnju pozajmicu u Milan.

Remi je šesto veliko pojačanje Čelsija ovog leta ako računamo i Kurta Zumu koji je kupljen još zimus. Od dolaska Murinja na klupu prošlog leta, Čelsi je u tri prelazna roka potrošio ukupno 230 miliona evra, dok je od prdaja igrača inkasirao 173 miliona evra. Murinjo sada na svakoj poziciji ima bar po dva igrača top klase, a rešio se Mate, De Brujna, Luiza, Lukakua i Toresa koji mu nisi bili miljenici. Portugalac je stvorio Super Čelsi 

Izabrane vesti

Remi (27) je potpisao četvorogodišnji, a u napadu "plavaca" konkurisaće Dijegu Kosti i Didijeu Drogbi.
“Kada sam čuo da je Čelsi zainteresovan za mene rekao sam da odmah idem u jedan od najboljih svetskih klubova. Sećam se neverovatne atmosfere na Stamford Bridžu kada sam tamo igrao u dresu Marselja, jedva čekam da se pojavim pred novim navijačima”, izjavio je Remi.

Francuski reprezentativac pridružio se Kvins Park Rendžersu iz Olimpika u januaru 2013. godine, ali posle ispadanja tog kluba iz Premijer lige proveo je prošlu sezonu na pozajmici u Njukaslu, za kojeg je odigrao 26 ligaških utakmica i postigao 14 golova.


tagovi

ČelsiEngleskaEvropaLoik RemiPremijer ligatransferi2014Žoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara