"Žoze Murinjo"
"Žoze Murinjo"

Murinjov debakl na startu Kupa šampiona! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.07.15. | 09:36

Čelsi ubedljivo poražen od Njujorka sa 2:4 u prvom meču na američkoj turneji

Žoze Murinjo

Čelsi je poražen u prvoj ozbiljnijoj proveri ovoga leta. Plavce je na Interkontinentalnom kupu šampiona u SAD-u ubedljivo savladao američki MLS ligaš Njujork sa 4:2 (0:1) i tako malo uzdrmao početak sezone za Žozea Murinja

Izabrane vesti

Iako Portugalac poručuje da je ovo bio samo lagani trening i da je zadovoljan kako je ekipa izgledala, uprkos porazu, znamo koliki je perfekcionista i koliko mrzi da gubi, pa nema sumnje da će se njegovi fudbaleri naći na meti kritika na sledećem treningu.

A dobro je Čelsi odigrao prvo poluvreme. Loik Remi je u 26. minutu iskoristio pas Oskara i doneo prednost Plavcima. Tim rezultatom se otišlo na odmor, a izmene i opuštanje fudbalera Čelsija u nastavku znalački su kaznili fudbaleri iz Njujorka. Novajlija Asmir Begović debitovao je na golu šampiona Engleske, a da mu debi presedne potrudili su se Kasteljanos, Adams i dva puta Šon Dejvis koji su pokerom golova napunili mrežu bosanskog čuvara mreže.

Čelsi je u tom drugom delu igre, sa šarenim timom, uspeo samo da smanji rezultat na 3:2 u 75. minutu kada je Azar pogodio nakon još jedne asistencije Oskara.

Treba istaći da je na ovom meču kapitensku traku Plavaca poneo naš reprezentativac Bane Ivanović, koji ju je u drugom poluvremenu ustupio legendarnom Džonu TerijuNemanja Matić takođe se našao u timu u nastavku utakmice.

Čelsi je u prvom poluvremenu nastupio u sastavu: Kurtoa, Ivanović, Kejhil, Zuma, Aspilikueta, Fabregas, Mikel, Oskar, Mozes, Traore, Remi. U nastavku su igrali još: Begović, Aina, Teri, Matić, Azar, Solanke, Loftus-Čik, Dijego Košta.

Naredni meč na Interkontinentalnom kupu šampiona engleski šampion igra protiv PSŽ-a u nedelju uveče.

FOTO: Action Images    

 

tagovi

Žoze MurinjoNemanja Matićmeđunarodni fudbalČelsiBranislav IvanovićAsmir Begović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara