""
""

Musa napao ženu, policija ga ispitivala

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.04.17. | 19:31

Nevolje za napadača Lestera

Napadač Lestera Ahmed Musa uhapšen je u sredu ujutru zbog porodičnog nasilja, javljaju britanski mediji.

Izabrane vesti

Fudbaler iz Nigerije lišen je slobode u svojoj kući posle svađe koja je izbila sa suprugom Džamilom na proslavi njenog rođendana. Zanimljivo, nekoliko sati pre incidenta Musa je objavljivao fotografije na socijalnim mrežama, a danas je pušten iz pritvora. 

Prema tvrdnjama menadžera Tonija Herisa, krivična prijava neće biti podneta.
“Tokom slavlja došlo je do prepirke između Muse i Džamile koja je privukla pažnju komšija koje su pozvale policiju. Oragni reda su saslušali Musu kao i dva svedoka posle čega je odlučeno da se ne podnosi nikakva prijava protiv fudbalera Lestera. Prijava neće biti podneta ni protiv njegove supruge. Normalno je da između supružnika dolazi do nesporazuma povremeno, ali Musa nije udario, niti je napao svoju ženu. Radi se o nesporazumu u porodici koji je prevaziđen”, potvrdio je agent napadača Lestera.

Iako je stigao u Lester prošlog leta za 20.000.000 evra iz redova moskovskog CSKA, Ahmed Musa poslednji put pojavio se na terenu 5. februara u porazu od Mančester Junajteda (3:0). Otkako je Kreg Šekspir preuzeo Lisice pre nekoliko nedelja Musa nijednom nije nastupio za ovaj tim.

(FOTO: Action Images)  


tagovi

Ahmed MusaEngleskaLester SitiPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara