"Mustafi u duelu sa Kostom"
"Mustafi u duelu sa Kostom"

Mustafi: Verujem u titulu Arsenala

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.02.17. | 18:25

Na minus 12...

Mustafi u duelu sa KostomNemac je to. U genima mu je da ne odustaje. Makar razlika bila - za evropske prilike ogromnih - 12 bodova. Baš toliko stepenika razdvaja Arsenal od Čelsija, međutim, bar jedan Tobdžija ne pomišlja da digne ruke u vis i(li) mahne belom maramicom.

Možda ponajbolji igrač crveno-belih sa Emirata u poslednje vreme, Škordan Mustafi, uveren je da trka za titulom nije rešena iako gradski rival, Čelsi - od koga je tim Arsena Vengera u minuloj rundi primio tri komada - ima veliku prednost.
Smatram da će borba za titulu biti još teža nego što je bila dosad, ali ja i dalje verujem u trofej. Takav sam. Ne predajem se“, uverava Mustafi u intervjuu britanskom Skaj sportu.

Izabrane vesti

Nekadašnji štoper Valensije uveren je da Arsenal ima tim za vrh tabele, iako to rezultati u poslednja dva kola ne potvrđuju.
Sve dok je moguće, borićemo se za pehar. Na kraju sezone ocenićeno da li je to dovoljno i da li imamo dovoljno sreće u našim nastojanjima, kao i da li smo dovoljno dobri za prvo mesto ili ne“.

U većem delu sezone Vengerov sastav delovao je kao da preti iz prikrajka, međutim, situacija se potpuno okrenula poslednjeg dana januara (poraz od Votforda na Emiratima 0:1) i 4. februara (Čelsi, 1:3).
Naš prvi poraz na Emiratima, od Votforda, bio je razočaravajući. Kasno smo se probodili, na brzinu su nam gosti dali dva gola, bilo je teško vratiti se. Isto tako, razočarani smo neuspehom na Stamford bridžu, iako je utakmica protiv Čelsija bila potpno drugačija od one sa Votfordom. Znali smo da će biti teško, ali smo smatrali da možemo da pobedimo Plavce na njihovom terenu. Čini mi se da nismo uradili dovoljno da bismo slavili“, dodao je Škordan Mustafi.

Arsenal u subotu od 13.30 dočekuje Hal i ima priliku da pobedom zaleči rane iz prethodna dva susreta. Kvote Kladionice MOZZART za taj meč pogledajte OVDE.

(FOTO: Action images)


tagovi

Škodran MustafiPremijer ligaEvropaEngleskaArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara