"Zlatko Krmpotić"
"Zlatko Krmpotić"

Na Karaburmi sanjaju čudo

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.04.14. | 16:55

Trener Krmpotić ne odustaje od finala kupa. Iako Romantičari ne znaju za pobedu pod Đurđevim brdom, a u Superligi nisu slavili od novembra

Zlatko KrmpotićPet uzastopnih poraza u Superligi, pa ni prvenstveni post koji traje još od novembra nisu uplašili šefa struke OFK Beograda Zlatka Krmpotića, koji veruje da Romantičari mogu da prirede senzacionalno iznenađenje i u revanšu polufinala kupa sa Jagodinom (sreda, 18 sati) nadoknade minus iz prvog meča.

Iako sve naznake idu u korist Ćurana, koji su Romantičare savladali na tri od poslednja četiri međusobna susreta, a pritom pod Đurđevim brdom nikada nisu položili oružje pred OFK-om. Krmpotić, ipak, tvdi da gosti iz Beograda ne odustaju od finala kupa.
"Izlazimo sa pomalo izmenjenim sastavom, što ne znači da odustajemo od kupa. Dražić ima kartone, a Vasilić i Planić su roviti. Međutim, daćemo sve od sebe da odigramo najbolje što možemo kako bismo ostvarili zacrtani cilj", rekao je Krmpotić na konferenciji za medije.

Izabrane vesti

Štoper Bogdan Planić očekuje neizvestan meč u Jagodini.
"Ne odustajemo od kupa i pored situacije u prvenstvu u kojoj se nalazimo. Ko god da istrči na megdan sa Jagodinom, znam da će dati sve od sebe. Igraće najspremniji i ubeđen sam da će biti neizvesno do samog kraja".

(FOTO: Starsport)


tagovi

SuperligaSrbijaOFK BeogradKup SrbijeBogdan PlanićZlatko Krmpotić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara