"Saša Ilić i Danko Lazović"
"Saša Ilić i Danko Lazović"

Na Ligu šampiona bez Saše Ilića! Voja Stanković kapiten Partizana

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.07.14. | 10:39

Poznat sastav crno-belih za duel sa HB Torshavnom sa Farskih Ostrva u Humskoj, od 20.45

Saša Ilić i Danko LazovićJedan Ilić na tribine, a drugi na – klupu! Partizan utakmicom drugog kvalifikacionog kola protiv HB Torshavna počinje još jedan pohod ka Ligi šampiona, međutim, ovoga puta bez jedinog ovoletošnjeg novajlije, ali i dugogodišnjeg kapitena. Za razliku od Branka Ilića, koji je uprkos blagovremenoj registraciji van konkurencije, usled činjenice da nije dovoljno uigran sa ekipom, u startnih 11 koji će od 20.45 dočekati prvaka Farskih Ostrva nema ni njegovog prezimenjaka Saše.

Samo na prvi pogled ova odluka trenera Marka Nikolića deluje iznenađujuće, međutim, ako se ima u vidu da Saša Ilić u većem broju nedavnih pripremnim mečeva u Sloveniji i Austriji nije bio u kombinaciji za prvi tim, već je ulazio s klupe, onda se može smatrati i očekivanom. Plan struke crno-belih je da iskusni vezista uđe u drugom poluvremenu i to ne važi samo za večerašnju utakmicu, već i za dobar deo sezone za koji mnogi veruju da će predstavljati Ilićev oproštaj od aktivnog bavljenja fudbalom. Uostalom, već je zagazio u 37. godinu života i sa te tačke gledišta, verovatno, više odgovara i timu i njemu kad ne bi morao baš na svakom susretu da se troši.

Izabrane vesti

S druge strane, ovo će biti tek treći put otkako se Saša Ilić 2010. vratio iz inostranstva da ne počinje evropsku utakmicu crno-belih. U tom periodu odigrao ih je čak 36, a samo protiv Valete i Tromsea (oba puta na strani) leta 2012, pod vođstvom Vladimira Vermezovića, nije bio u početnih 11.

Dogovor Stankovića i trenera NikolićaU odsustvu Saše Ilića kapitenska traka na utakmici sa HB Torshavnom biće na ruci Vojislava Stankovića, koji ima najduži neprekidni staž od svih aktuelnih startera i posle pet godina u Partizanu dobiće privilegiju da izvezde na centar saigrače, među kojima će biti i starijih od njega, poput Danka Lazovića i Nikole Drinčića.

Ukoliko tokom dana ne bude obrta, trener Partizana Marko Nikolić će Faranima suprotstaviti sledeći sastav: Lukač – Vulićević, Trajković, Stanković, Petrović – Brašanac, Drinčić, Pantić, Grbić – Lazović, Škuletić.

Crno-beli slove za velikog favorita o čemu svedoči da je u MOZZART kladionicama kvota na keca 1,12, a ukoliko želite da pogledate ostale kvote za ovu utakmicu to možete učiniti OVDE.

(FOTO: MN Press) 


tagovi

Vojislav StankovićSuperligaSrbijaSaša IlićFK PartizanLiga šampionakvalifikacije za Ligu šampionaHB Toršavn

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara