""
""

Na pomolu veliki posao povratnika u Primeru: Betis počeo pregovore sa Van der Vartom (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.06.15. | 18:15

Iskusnom Holanđaninu istekao ugovor sa Hamburgom, tako da...

Prelazni rok zvanično nije počeo, ali pojedini klubovi se ozbiljno spremaju za letnju pijacu. A povratnik u špansku Primeru, Betis, opasno je „zagrizao“ za, ni manje ni više, nego - Rafaela van der Varta.

Sportski direktor Eduarda Makija i šef struke Pepe Mel već su obavili preliminarni razgovor sa holandskim veteranom i ako je suditi na osnovu tih informacija postoje realne šanse da se dosadašnji ofanzivni vezista Hamburga vrati na Iberijsko poluostrvo, gde je od 2008. do 2010. nosio dres Real Madrida.
Valjda vam je jasno da će svaki igrač koji dođe u Betis prvo morati da razgovara sa mnom. Tako je bilo i zimus u slučaju Francika Portilja, a što se tiče Van der Varta mogu samo da vam kažem kako je zainteresovan da opet igra u Španiji“, nagovestio je trener Betisa Pepe Mel.

Izabrane vesti

Betis se kolo pre kraja Segunde vratio u elitni rang španskog fudbala i očigledno će pokušati da napravi pristojan tim kako bi izbegao ispadanje, a Rafael van der Vart se uklapa u profil igrača koji klub iz Sevilje traži. Iskusan je, kvalitetan, a ne košta ništa, jer je odradio trogodišnji ugovor sa Hamburgom i u novi klub će doći bez obeštećenja.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaRafael Van der VartPrimeraprelazni rok 2015EvropaBetis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara