""
""

Na Vestfalenu oduševljeni Jojićem: Dobili smo svestranog igrača velikog potencijala

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.01.14. | 11:25

Direktor Borusije Mihael Cork pohvlano o doskorašnjem prvotimcu Partizana

Jirgen Klop se još nije oglasio, zato čelnici Borusije sipaju samo komplimente na račun poslednjeg novajlije u zimskom prelaznom roku. Milioneri su na zvaničnom sajtu potvrdili da su završili sve poslove oko angažmana Miloša Jojića, a posle predsednika Hansa-Joakima Vackea, oduševljenje dojučerašnjim vezistom Paritizana ne krije ni direktor Mihael Cork.
„Srećni smo što smo potpisali ugovor sa igračem velikog potencijala. Svestran je, može da igra na svim pozicijama u sredini terena i njime je naša ekipa kompletirana“, kratko je izjavio Cork.

Milioneri su potvrdili da je Miloš Jojić, posle uspešnih lekarskih pregleda, potpisao ugovor do juna 2018, ali se ni oni, baš kao ni uprava Partizana ne oglašavaju povodom sume izdvojene za obeštećenje. Pretpostavke su da je transfer vredan između dva i tri miliona funti.

Izabrane vesti

Imajući u vidu da će tek tokom dana uslediti i zvanična promocija na stadionu Vestfalen i da je Miloš Jojić napustio Paritzan u sred pripremnog perioda, izvesno je da neće biti u kombinaciji za večerašnjki susret Bundeslige, u kome Borusija gostuje Braunšvajgu.

(FOTO: printscreen www.bvb.de) 


tagovi

Zima 2014SrbijaNemackaMiloš JojićMihael CorkBorusija Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara