""
""

NAJAVA DANA (utorak, 24. maj): Počinje da gori na Rolan Garosu! Tu su i baraži, kupovi i Trostruki superpar

Vreme čitanja: 5min | uto. 24.05.16. | 10:32

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

Za nama je naporna sezona, ispred nas Prvenstvo Evrope u fudbalu, ali daleko od toga da je na snazi oseka kvalitetnih sportskih događaja. Oči planete usmerene su ka Rolan Garosu gde će Novak Đoković pokušati da osvoji još jedan grend slem. On danas izlazi na teren. Takođe, na delu će biti i naše teniserke. Čekaju nas i baraž mečevi, kao i finala nacionalnih kupova u Bugarskoj i Izraelu. Sve te događaje moći ćete da odigrate po znatno povoljnijim kvotama u kladionicama MOZZART u okviru ponude Trostruki superpar.

GRUPA SUPER 4

Izabrane vesti

(Pravila za grupu Super 4: Ako na tiketu imate četiri para, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 4)

3032: DUIZBURG-VURCBERG, 19.10

(Fudbal, Nemačka 2/3)

Prvi od dvomeča koji odlučuje o selidbi u Cvajtu, odnosno odlazak u Nemačku 3, završen je pobedom Vurcberga 2:0. Izgledalo je da će Duizburg dočekati revanš sa mnogo većim šansama za ostanak u Cvajti, ali pred Zebrama je težak, videćemo da li i nerešiv zadatak. Kec ima prevagu nad ostalim ishodima.

Blaga prednost se daje Duizburgu sa kvotom 2,15 koja u Trostrukom superparu može da naraste do 2,25.

4031: ALKORKON - TENERIFE, 20.30

(Fudbal, Španija 2)

Domaći tim jednostavno mora da pobedi ako želi da stigne do pozicije koja vodi u plej of. Tenerife zaostaje četiri boda za njima, ali ima puno lakše protivnike u preostale dve utakmice do kraja sezone. Oba tima su u sličnoj formi. Tenerife nije pobedio na poslednjih pet utakmica na strani, pa bi Alkorkon tu mogao da potraži svoju priliku i iskoristi prednost domaćeg terena. Tvrda utakmica sa malo pogodaka je izvesna.

Domaćin je favorit sa kvotom 1,80. Pobeda Alkorkona u Trostrukom superparu vredi 1,90.

4312: KUBANJ - TOMSK, 19.00

(Fudbal, Rusija 1/2)

U prvi od dva meča u plej-ofu Kubanj ulazi posle poraza od Urala u poslednjem kolu Premijer lige. Tomsk je s druge strane u seriji od četiri vezane pobede kojima je završio sezonu u FNL ligi. Kubanj je kod kuće pružao prilično šarenolike rezultate, dok je Tomsk dobio dva prethodna meča na strani. Ipak, kvalitet „jedne klase više“ trebalo bi da prevagne, pa je Kubanj ovde ipak favorit.

Gledajući kvote kec je malo bliži. Pobeda Kubanja vredi 2,00 a u Trostrukom superparu 2,10.

7023: HIMKI – CSKA, 18.00

(Košarka, Rusija, VTB liga )

Šampion Evrope nastavlja da deli lekcije u regionalnoj VTB ligi. Košarkaši CSKA pobedili su u gradskom derbiju u Moskvi ekipu Himkija sa 99:87 i poveli sa 2:0 u polufinalnoj seriji. Miloš Teodosić  potvrdio je formu sa Fajnal fora Evrolige i upisao 15 poena uz šest asistencija. Nando de Kolo dodao je 12 poena i devet asistencija. U timu Himkija najefikasniji je bio Zoran Dragić sa 17 poena. Moskovljane od finala deli još samo jedan trijumf.

Prethodna dva meča su bila vrlo interesantna. Oba su završena pobedom CSKA. Otuda su Armejci favoriti sa kvotom 1,70 koja u Trostrukom superparu može da naraste do 1,80.

7115: OKLAHOMA - GOLDEN STEJT, 03.00

(Košarka, NBA)

Tanderi su ponovo u duhu svog nadimka zgromili Voriorse sa 28 razlike i trijumfom od 133:105 došli do prednosti u seriji od 2:1. Naravno, glavni akteri ponovo su bili neverovatni Kevin Durant i Rasel Vestbruk. Durantula je ubacio 33 poena uz osam skokova i dve asistencije, dok je Rasel Vestbruk dao 30 poena uz, čak 12 asistencija i osam skokova. S druge strane Kari je postigao 24, a Klej Tompson 18. Serija se nastavlja i Ratnici su sada pred ozbiljnim zadatkom.

Vodi Oklahoma, ali se blaga prednost daje i dalje Golden Stejtu. Dvojka plaća 1.80, a u Trostrukom paru 1.90.

Kompletnu ponudu za grupu 4 pogledajte na sajtu mozzartbet.com

GRUPA SUPER 6

(Pravila za grupu Super 6: Ako na tiketu imate šest parova (nema veze što vam je peti iz grupe Super 4), možete da dodate jedan meč iz grupe Super 6)

U današnjoj najavi dana nemamo mečeve iz grupe 6 što ne znači da ih nema u ponudi kladionice MOZZART

Kompletnu ponudu za grupu 6 pogledajte na sajtu mozzartbet.com

GRUPA SUPER 8

(Pravila za grupu Super 8: Ako na tiketu imate osam parova, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 8 trostrukog superpara. Nema veze što na redu pet već postoji meč iz grupe Super 4 i/ili na redu sedam imate meč iz grupe Super 6 trostrukog superpara)

U današnjoj ponudi dana nemamo mečeve iz grupe 8 što ne znači da ih nema u ponudi kladionice MOZZART.

Kompletnu ponudu za grupu 8 pogledajte na sajtu mozzartbet.com

1035: ČEZENA - SPECIJA, 20.30

(Fudbal, Italija 2)

Čezena se nada da će se vratiti u Seriju A pobedom pred svojom publikom. Od deset mečeva odigranih kod kuće pobedila je na osam, a izgubila samo jedan. Specija je s druge strane odlična na strani gde je zabeležila pet pobeda i četiri remija. Gostujući tim je izgubio samo tri od 19 duela sa Čezenom, a 11 od njih završeno je nerešenim rezultatom

4032: MAJORKA - ELČE, 20.30

(Fudbal, Španija 2)

Majorka se nalazi na sedamnaestoj poziciji i tri kola pre kraja još uvek je blizu opasne zone i selidbe u Segundu B.  Da je u lošoj formi govori najbolje govori podatak da je na poslednjih sedam mečeva samo jednom pobedila. Elče je deseti i ima šanse da se pridruži gornjem delu tabele koji vodi u plej-of, međutim i oni tavore sa formom. Na prethodnih sedam mečeva čak pet puta igrali su nerešeno, uz pobedu i poraz. Majorka nije izgubila kod kuće sedam prethodnih utakmica, dok Elče na pet prethodnih nije slavio na strani.

1221: MONTANA - CSKA SOFIJA, 19.00
(Fudbal, Kup Bugarske)

Pre nego što odigra poslednju utakmicu u Bugarskoj 1, Montana će pokušati da osvoji državni kup u finalnom duelu sa ekipom CSKA iz Sofije. Da li će ga i osvojiti veliko je pitanje s obzirom na jednu pobedu u prethodnih osam mečeva. CSKA je šampion Bugarske 3 i to kakav! Posle 31 kola ostvarili su samo jedan remi, ostalo su pobede.

2881: MAKABI HAIFA -MAKABI TEL AVIV, 19.50
(Fudbal, Kup Izraela)

Makabi Haifa je sezonu u prvoj ligi Izraela završio na četvrtom mestu. Njihovu seriju od četiri vezane pobede u poslednjem kolu sezone prekinuo je upravo drugoplasirani imenjak iz Tel Aviva sa katastrofalnih 6:0! Posle tri dana ova dva rivala sastaju se u finalu državnog Kupa. Tradicija boljeg je na strani ekipe iz Tel Aviva, ali teško da će tim iz Haife sebi ponovo dozvoliti takav fijasko.

7711: NOVAK ĐOKOVIĆ – LU JE, 13.05
(Tenis, Rolan Garos)

Pohod na Otvoreno Prvenstvo Francuske Novak Đoković počinje duelom sa teniserom iz kineskog Tajpeha. Reklo bi se da je ovo zicer i da je samo pitanje da li će Novak Đoković prepepustiti neki set 95. teniseru sveta


tagovi

SrbijasportskoklađenjeRolan Garosnajava danameđunarodni fudbalEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara