"Keleči Iheanačo"
"Keleči Iheanačo"

Najbolji proizvod Sitijeve škole - Iheanačo ostaje na Etihadu

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.08.16. | 19:28

Ugovor produžen do 2021. godine

Keleči IheanačoProšle sezone 14 golova. Za 19-godišnjeg tinejdžera sasvim dovoljna preporuka. Uprava Mančester Sitija nije morala mnogo da se razmišlja. Keleči Iheanačo je potpisao novi, dvogodišnji ugovor sa Građanima kojim se klubu obavezao na vernost do 2021.
Ne mogu da vam opišem kako se osećam. Samo treba da vredno radim i da ta osećanjama oslobodim na terenu“, sijao je mladi Nigerijac.

Zadovoljan je i trener Pep Gvardiola.
Keleči je golgeter u svoj svojoj suštini. Znao sam ga i ranije, ali ono što sam  video otkako sam došao ovde me je zaista impresioniralo. Njegov ponašanje, stav, mogućnosti... Sve mi se dopada. Nadamo se da ćemo mu pomoći da ispuni pun potencijal i dosegne najviše visine“.

Izabrane vesti

Iheanačo je u prvom timu Sitija debitovao 2014. godine na turneji po SAD. Pažnju Građana privukao je u dresu U17 reprezentacije Nigerije na Svetskom prvenstvu 2013. Jedan je od retkih polaznika Sitijeve omladinske škole koji je zaista dogurao do prvog tima.

U Premijer ligi je debitovao prošlog avgusta protiv Votforda, već na sledećoj utakmici - protiv Kristal Palasa - postigao je prvenac i to u 90. minutu za pobedu. U januaru het-trik protiv Aston Vile u FA kupu, samo su Kevin De Brujne i Serhio Aguero bili efikasniji u Sitiju.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaMančester SitiKeleči IhenačoEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara