"Goran Drulić"
"Goran Drulić"

Najgore je prošlo: Drulić svestan, komunicira s lekarima...

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.11.14. | 16:28

Bivši golgeter Crvene zvezde i dalje je na odeljenju intenzivne nege u bolnici u Ćupriji, ali se oporavlja po planu

Goran DrulićOperacija je prošla kako treba i Goran Drulić je u stabilnom stanju. Kako saznajemo iz izvora bliskih proslavljenom golgeteru Crvene zvezde, on je i dalje na odeljenju intenzivne nege u Ćupriji, ali je svestan, normalno komunicira sa doktorima, pa samo čeka zeleno svetlo da ugosti i prve posetioce što je zasad zabranjeno iz predostrožnosti.

Podsetimo, Drulić je sinoć na auto-putu Beograd-Niš doživeo tešku saobraćajnu nesreću pošto se svojom „opel vektrom” zakucao u kamion. I tada je bio svestan, a sreća u nesreći je bila što su prvi na lice mesta sasvim slučajno stigla trojica istaknutih navijača Crvene zvezde iz sekcije Delije Bor. Oni su sa Drulićem bili dok paraćinska hitna pomoć nije stigla i ekspresno ga prevezla do bolnice u Ćupriji zbog bolova u stomaku, odnosno unutrašnjeg krvarenja.

Izabrane vesti

Drulić je i dalje izolovan zbog brojnih poziva koji mu nisu baš potrebni tokom oporavka, ali će ga rodbina i najbliži prijatelji iz sveta fudbala Goran Bunjevčević i Mihajlo Pjanović uskoro posetiti.

(FOTO: mozzartsport.com)


tagovi

FK Crvena zvezdaGoran DrulićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara