""
""

Najveća prevara Mundijala u Brazilu: Junajted ga je platio 20.000.000 evra, a sada je spreman na ogromne finansijske gubitke

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.06.16. | 15:03

Argentinac je jedan u nizu igrača koji su u potpunosti razočarali u dresu Crvenih đavola, pa je uprava Junajteda sada spremna da ga se odrekne za značajnoi manju svotu novca

Dobro izdanje na nekom velikom turniru često zna ozbiljno da zamaže oči bogatim evropskim klubovima, koji baš tada kupuju šakom i kapom, ne pitavši pritom ni koliko košta. A tako je nakon Svetskog prvenstva u Brazilu postupio i Mančester junajted, koji je levog beka Argentine Markosa Roha na leto 2014. godine doveo iz Sportinga za 20.000.000 evra.

Izabrane vesti

Argentinac je bio jedan u nizu igrača koji su u potpunosti razočarali u dresu Crvenih đavola, pa je uprava Junajteda sada spremna da ga se odrekne za značajnoi manju svotu novca. Kako pištu ostrvski mediji radi se o svoti od 12.000.000, što bi magao da iskoristi neki manje izdašan klub i dovede ga u svoje redove.

Žoze Murinjo je odbranu već pojačao, pošto je u klub stigao doskorašnji defanzivac Viljareala Erik Baji, ali to je samo početak serije kupovina portugalskog menadžera.

Roho je karijeru započeo u Estudijantesu, a pre Mančestera i Sportinga nastupao je i za Spartak iz Moskve.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaMarkos RohoEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara